Infrangere la limita in Liga Zimbrilor

Pauză prilejuită de acțiunea echipei naționale s-a dovedit a nu fi de bun augur pentru handbaliștii de la CSMB care au pierdut la un gol diferență meciul din etapa a noua a campionatului intern:

CSM București – AHC Potaissa Turda 26-27 (13-14)

Partida disputată în Sala Rapid a fost una extrem de echilibrată, în prima parte a jocului cea mai mare diferență pe tabelă fiind de două goluri în favoarea oaspeților. Handbaliștii noștri au fost într-o permanentă cursă de urmărire, reușind să egaleze la 9 cu șapte minute înainte de pauză. Efortul nu a fost însă suficient pentru a se desprinde, așa că turdenii au intrat la cabine cu un avantaj de un gol, 14-13.
Tigrii au început repriza a doua mult mai motivați, lucru care i-a făcut să impună ritmul jocului și să treacă în avantaj pentru prima dată, 20-18.
Avântul bucureștenilor n-a durat însă foarte mult, Turda reușind să echilibreze partida și chiar să treacă la conducere când mai erau zece minute până la final, 23-22. Oaspeții au evoluat apoi fără greșeală, păstrând avantajul de un gol până la ultimul fluier al arbitrului. S-a terminat 27-26 pentru Potaissa, scor care a trimis CSM-ul pe locul șapte în clasamentul Ligii Zimbrilor, la șase puncte de liderul Dinamo, iar Turda a revenit pe poziția a treia.
Marcatorii echipei noastre au fost Georgievski, Rotaru, Humet și Negru, cu câte 4 goluri, Somlea(3), Sampaio și Onyejekwe (2) , Mănescu, Ramba și Szasz (1). Au mai evoluat Militaru, Hrastnik, Garcia Robledo, Tioumentsev, Ciobanu si Sunjic.
Marcatorii Potaissei au fost Arsenic(1), Asoltanei(3), Cîntec(2), Rotaru(2), Thalmaier(2), Zacaciurin(3), Iancu(1), Adomnicăi(5), Lazăr(3), Savic(3), Ignat(2).
Pentru elevii lui Vlad Caba urmează în campionatul intern un meci cel puțin la fel de dificil în compania celor de la HC Odorhei, programat sâmbătă, 11 noiembrie, în deplasare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share