Handbalistii CSM se intorc fara puncte de la Odorhei

CSM Bucuresti invinsa pe terenul celor de la Odorhei, intr-un meci contand pentru Etapa a 10 – a din Liga Zimbrilor. Decimata de accidentari, echipa noastra a facut deplasarea fara 3 dintre cei mai importanti jucatori: Garcia, Tioumentsev si Santos. Astfel, linia de 9 metri a tigrilor a avut de suferit serios, antrenorul Vlad Caba fiind nevoit sa improvizeze si sa incerce un joc cu Onyejekwe sau Negru pe pozitia de coordonator si chiar inter.
Handbalistii din Odorhei au profitat din plin de situatia echipei noastre si au preluat rapid conducerea, controland meciul de la un capat la celalalt. Intr-o incercare de a reveni in joc, atacul tigrilor a trecut cu greu de masiva aparare a adversarilor, chiar si in momentele in care s-a jucat 7 contra 6. Tigrii au facut destule greseli incasand si cateva goluri in poarta goala. Din pacate, nici apararea nu a fost mai inspirata, ceea ce a dus la o diferenta de 5 goluri, la pauza, in favoarea gazdelor.
Nici a doua repriza nu a fost mai buna pentru tigrii, cu o linie de 9 metri, din care doar Humet a reusit o evolutie mai buna, si, fara niciun gol marcat de la nivelul pivotilor, echipa CSM nu a reusit o revenire in joc care sa le dea speranta la o intoarcere a rezultatului.
Echipa din Tinutul Secuiesc, sustinuta frenetic de spectatorii prezenti in sala, a pastrat controlul partidei pana la final si a reusit o victorie la 9 goluri (32- 23). HC Odorhei urca pe 3, cel putin pana maine cand se va disputa meciul Steaua-Dinamo. Stelistii i-ar putea detrona in cazul unei victorii, timp in care CSM Bucuresti iese din zona play off-ului pozitionandu-se pe locul 9.
Tigrii au revenit in Bucuresti si trebuie sa stranga randurile cat mai repede pentru ca primesc vizita celor de la CSM Fagaras, miercuri, 15 noiembrie, in sala Rapid, incepand cu orele 16:00 si orice pas gresit cantareste din ce in ce mai greu in economia campionatului ajuns aproape la jumatate.
CSM Bucuresti: Sunjic, Ciobanu, Blazevic (portari), Hrastnik (1), Militaru, Georgievski (2), Rotaru, Humet (5), Novanc, Somlea (3), Szasz, Negru (6), Ramba (2), Onyejekwe (4), Manescu
HC Odorhei: Dragas (2), Mihalcea (5), Balazs (2), Talas (1), Ghita (1), Szoke (2), Kuzmanoski (2), Csog (2), Vilovski (4), Baranau (1), Sadovyi (4), Kovacevic (6)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share