Handbalistele si voleibalistele CSM Bucuresti au primit titlul de Cetatean de Onoare al Capitalei

Handbalistele și voleibalistele de la Clubul Sportiv Municipal București, dar și spadasinele medaliate cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio vor primi titlul de cetățean de onoare al Capitalei, conform unei hotărâri adoptate joi, 25 august 2016, în unanimitate, de CGMB.

La inceputul sedintei de consiliu au fost prezente handbalista Cristina Varzaru si voleibalista Adina Rosca care au inmanat Primarului General, Gabriela Firea, in aplauzele consilierilor generali, cate o minge de handbal, respectiv volei, cu autografele jucatoarele ce au reusit sa castige Liga Campionilor la handbal feminin si Cupa Challenge la volei feminin.

Cristina Varzaru a  laudat stabilitatea si strategia clubului din ultimii ani

Una dintre cele mai titrate handbaliste ale Romaniei, extrema dreapta a echipei de handbal feminin a Clubului Sportiv Muncipal Bucuresti, castigatoare a 4 trofee de Liga Campionilor, s-a aratat incantata de stabilitatea financiara si strategia adoptata de club in ultimii ani reliefand cat de importante sunt modele in sport pentru cei mici si cum pot fi atrasi acestia catre sport.

„Aş vrea să vă mulţumesc pentru recunoştinţă, pentru această distincţie. Această performanţă nu a venit întâmplător. Ne dorim în continuare sprijinul dumneavoastră. Cred că cei mici, de care ne plângem că nu fac sport și că practică din ce în ce mai rar exercițiul fizic, pot fi atrași dacă intră în contact cu modelele. Iar CSM București, cu sprijinul Primăriei, a realizat acest lucru în ultimii doi ani”, a precizat e, a spus Cristina Vărzaru.

Primaria Generala apreciaza performantele sportivelor CSMB

De asemenea, Primarul Capitalei, Gabriela Firea a declarat că prin acordarea titlului de cetățean de onoare sunt exprimate aprecierea, respectul și recunoștința față de sportivii de elită, care s-au remarcat în competiții europene și chiar olimpice. „Din 1992 și până acum avem 184 de cetățeni de onoare ai municipiului București. Consider că acești sportivi, prin eforturi proprii, prin eforturi ale părinților, ale antrenorilor, au depășit cu mult nivelul actual, mediu, de performanță al sportului românesc”.

Potrivit anexelor atașate hotărârii de consiliu, titlul urmează să fie acordat unui număr de 43 de persoane — 22 din echipa de handbal, 16 din echipa de volei și cinci din echipa de spadă, fiind vorba de sportive, dar și de antrenori principali și secunzi.

premiere-CSMB-Varzaru (4) premiere-CSMB-Varzaru (3)                           premiere-CSMB-Varzaru (1)

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share