Handbal. Victoria cu Fagaras ii duce pe tigri pe locul doi

Tigrii s-au impus in fata celor de la CSM Fagaras cu scorul de 34-23 (18-11), intr-o partida contand pentru etapa a XXIII-a,  in fata penultimei clasate si au urcat  pe pozitia secunda in Liga Zimbrilor.

Zvonko Shundovski si Marko Isakovic au rulat pe parcursul partidei  intreg lotul vicecampioanei Romaniei, in cadrul unui meci condus de la cap la coada de CSM Bucuresti. Partida nu a avut istoric, prima diferenta majora dintre cele doua echipe fiind consemnata prin golul marcat in minutul 11, de interul dreapta Samvel Aslanian, scorul devenind 9-4. Formatia bucuresteana a schimbat liniile si ecartul s-a marit pana la pauza, Guillaume Saurina stabilind scorul primei parti printr-un gol spectaculos marcat in minutul 30 din aeriana, scor 18-11.

Repriza secunda a avut trei coordonate: o aparare mult mai solida a tigrilor, paradele lui Ionut Ciobanu din debutul partii a doua si sarabanda de goluri a lui Nicusor Negru, care a dovedit o forma excelenta de joc, la final fiind marcatorul meciului cu nu mai putin de 8 reusite.

CSM Bucuresti a continuat ritmul bun si in repriza a doua si a terminat partida cu o victorie la o diferenta de 11 goluri, scor 34-23.

Javier Humet a devenit cetatean roman

Ziua de 16 martie este una cu insemnatate pentru Javier Humet, jucatorul tigrilor primind cetatenia romana. El devine astfel un jucator de luat in considerare si pentru nationala Romaniei de handbal masculin. Acesta a declarat la finalul partidei: ‘’Sunt onorat ca am primit cetatenia romana. Romania este a doua mea casa, sunt aici de mai multi ani si ma simt foarte bine la echipa si mai ales printre romani. Sper sa fie de bun augur pentru noi’’

CSM Bucuresti: Blazevic, Ciobanu, Iancu – portari, Negru 8, Saurina 5, Somlea 4, Aslanian 4, Stavrositu 2,   Georgievski 2, Novanc 2, Manescu 2, Stamate 2, Rotaru 1, Humet 1, Marijanac 1, Militaru.

Antrenori: Zvonko Shundovki, Marco Isakovic

CSM Fagaras: Ivanov, Suteica – portari, Bahan 6, Leordean 4, Giurgiu 2, Dinca 2, Pasere 2, Dedu 2, Nagy 1, Turcu 1, Arsene 1.

Antrenor: Liviu Andries

Arbitri: Gurbina, Stanciu (CS)

Observator: Dobre Viorel

CSM Bucuresti va sta in etapa a XXIV-a iar urmatoarea partida va fi dumininca, 26 martie, de la ora 16:15 in compania celor de la CSU Suceava, in Sala Rapid din Bucuresti.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share