Handbal. Tigroaicele de la j4 defileaza la turneul final si castiga titlul de Campioane ale Romaniei

CSM București încheie un sezon minunat cu o nouă medalie de aur a unei echipe formate în cadrul Centrului de Copii și Juniori! Junioarele 4 au obținut titlul de campioane naționale după ce s-au impus în finală în fața Clubului Sportiv Phoenix Baia Mare, scor 27-13.  

Micuțele Tigroaice au trecut la pas de toate formațiile cu care s-au confruntat. Handbalistele pregătite de Elena Moise au avut un parcurs excelent în acest sezon, iar turneul final nu a făcut excepție. Susținute în tribună de către cea mai simpatică galerie, cea a părinților, sportivele de la CSM București au pus în practică tot ce au pregătit la antrenament, au evoluat cu multă ambiție și au demonstrat că merită cu desăvârșite aplauzele tuturor. Chiar dacă până la startul finalei mari disputaseră 6 meciuri, micuțele Tigroaice au părut mai proaspete și mai lucide ca nicicând. Au condus în permanență, s-au apărat cu determinare și au avut atacuri sigure. La finalul competiției, echipa condusă de Elena Moise a fost recompensată cu cel mai mare trofeu, cel de CAMPIOANĂ a ROMÂNIEI.

Sunt extrem de bucuroasă. A fost un turneu excelent, în care am reușit să rulăm tot lotul. Nu cred că sunt subiectivă când spun că am fost, de departe, echipa cea mai bună. Fetele s-au mobilizat exemplar, au ascultat întocmai indicațiile mele și sunt foarte mândră de ele. Am câștigat multe medalii în calitate de jucătoare, dar vă spun sincer că asta este cea mai importantă și cea mai muncită. Bucuria de la finalul turneului, când le-am văzut pe micuțe cu trofeul, este una pe care n-am mai întâlnit-o în toată cariera mea. Îi felicit și pe colegii mei de la junioare 2 și de la juniori 2, a fost un sfârșit de săptămână perfect”, a declarat Elena Moise.

Jucătoarele de la CSM București au captat atenția organizatorilor, astfel încât au fost recompensate cu patru premii speciale:

– MVP-ul turneului: Elena Ionescu
– Cel mai bun inter dreapta: Julia Ciuca
– Cea mai bună extremă dreapta: Maria Morogan
– Cel mai bun pivot: Lavinia Turcan

Rezultate înregistrate la turneul final de la Baia Mare:

Grupa a IV-a

CSMB – HC Cîtu Timișoara 23-13
LPS Iași – CSMB 9-18
CSMB – CS Phoenix Baia Mare 16-13

Grupa principală
CSMB – CSH Genius Sighetul Marmatiei 23-16
CSMB – CSS Bacau 23-13

Semifinala
CSMB – HC Arsenal Tăureni 25-15

Finala
CSMB – CS Phoenix Baia Mare 27-13

CAMPIOANELE ROMÂNIEI LA JUNIOARE 4: Monica Dumitrache, Roxana Paraschiv, Elena Ionescu, Maria Morogan, Mariam Mohamed, Andreea Alexandrescu, Julia Ciuca, Lavinia Turcan, Alexandra Vidu, Mihaela Mihai, Ramona Apuscaroae, Ionela Dragomir, Andreea Gheorghe, Rebeca Geamănu, Corina Ștefan, Geanina Bebu, Raluca Curteanu, Maria Ștefănescu. Antrenor: Elena Moise. Coordonator CCJ: Aurelia Mărgulescu. Șef Birou Handbal: Bogdan Vasiliu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share