Handbal. Tigrii raman neinvinsi in 2017

Tigrii rămân pe podium, după ce au obținut o victorie frumoasă, în fața echipei CSU Suceava, scor 29-20 (11-7), în ultimul meci de pe teren propriu din sezonul regulat.

Cele două echipe au avut un start mai timorat, astfel încât primul gol a fost înscris abia în minutul 6, de Samvel Aslanian. Tigrii au accelerat ritmul de joc și în minutul 9 s-au desprins la 3 goluri. Apărarea disciplinată și paradele lui Iancu le-au pus mari probleme oaspeților, care în prima repriză au ratat inclusiv două aruncări de la 7 metri. Până la pauză, avantajul echipei CSM București s-a majorat la 4 goluri, scor 11-7.

A doua jumătate a partidei a început în aceeași nota de dominare a handbaliștilor noștri, plusul de valoare al Tigrilor materializându-se treptat și pe tabela de scor. Antrenorul Zvonko Shundovski a avut ocazia să introducă pe teren și jucătorii mai puțin folosiți în acest sezon. Partida s-a încheiat cu o victorie clară a CSM București, scor 29-20. De menționat este faptul că, în acest moment, Tigrii au cea mai bună apărare din Liga Națională, cu 570 de goluri primite și o medie de 24,7 de goluri primite/meci.

În etapa următoare, Tigrii se vor deplasa la Constanța, pentru meciul cu HC Dobrogea Sud, o partidă care se anunță a fi extrem de dificilă. În cazul în care obțin cele 3 puncte, handbaliștii din capitală vor începe play-off-ul de pe locul 3. În cazul în care Dunărea Călărași reușește s-o învingă pe Potaissa Turda, CSM București urcă pe poziția a doua.

Pentru CSMB au evoluat: Iancu, Blazevic, Ciobanu – portari, Georgievski 6, Saurina 5, Negru 4, Humet 4, Stamate 3, Șomlea 3, Aslanian 2, Marijanac 1, Militaru 1, Răpciugă, Mănescu, Novanc, Rotaru.

Pentru CSU din Suceava au marcat: Târzioru 4, Burlacu 2, Sipka 2, Polocoșer 2, Puljizovic 2, Ciubotariu 1, Mitrea 1, Olariu 1, Petrea 1, Șoldănescu 1, Costea 1, Preda 1, Alexa 1.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Abonare newsletter

Like & share