Handbal. Tigrii obtin victoria la Timisoara, dupa un meci de mare lupta

Tigrii continua parcursul bun din 2017 si dupa deplasarea de la Timisoara. Echipa de handbal masculin a CSM Bucuresti ramane pe podiumul Ligii Zimbrilor, dupa ce se impune in fata echipei SCM Politehnica, scor 26-25 (11-13), la finalul unui meci care a durat o ora si 50 de minute.

Meciul din Sala Constantin Jude a avut de toate: faze spectaculoase, tensiune, cartonase rosii, accidentari si multe rasturnari de situatie. Partida s-a jucat pe contre, astfel incat in minutul 19, tabela indica egalitate la 6. Cel mai bun om al banatenilor, Cristi Fenici, a rupt ritmul si si-a dus echipa intr-un avantaj de 2 goluri, care a persistat pana la pauza, 13-11.

La reluarea partidei, Zvonko Shundovski a schimbat interii, mizand pentru partea a doua a meciului pe Guillaume Saurina si Samvel Aslanian. Cei doi au inscris primele doua goluri ale oaspetilor in repriza secunda. In minutul 33, timisoreanul Andrei Santeiu a primit cartonasul rosu, dupa un fault dur la adresa lui Aslanian. Humet i-a luat locul, iar atacul dirijat de Sasa Marijanac a inceput sa dea rezultate pe tabela, astfel incat Tigrii s-au desprins pentru prima oara la 2 goluri in minutul 42, 17-19. Timisorenii nu au predat armele si au continuat lupta pana la final. Victoria la limita a bucurestenilor, 26-25, i se datoreaza in mare parte si portarului Mario Blazevic, intrat in locul lui Iancu in partea a doua a meciului, care a inchis poarta in ultimele minute, aparand patru aruncari ale lui Vuk Milosevic si una de la 7m executata de Filip Marjanovic. Din pacate, fostul jucator de la CSM Bucuresti, Marko Simovic, a parasit terenul pe targa, dupa o noua accidentare serioasa la umarul stang.

La finalul partidei, Zvonko Sundovski a declarat: A fost un meci de mare luptă. Asta face ca victoria să fie și mai prețioasă pentru noi. Ne-am propus sa incheiem sezonul regulat pe cel mai bun loc posibil si sunt mulțumit că băieții au stat în teren așa cum le-am cerut până la capăt.”

Lotul CSM Bucuresti: Iancu, Blazevic, Ciobanu – portari, Saurina 7, Novanc 5, Georgievski 4, Humet 4, Somlea 3, Negru 2, Aslanian 1, Marijanac, Stamate, Rotaru, Militaru, Stavrositu, Manescu.

Pentru Politehnica Timisoara au marcat: Fenici 6, Marjanovic 6, Lazarov 4, Milosevic 2, Furak 2, Leonard 2, Simovic 1, Santeiu 1.

Urmatorul meci al Tigrilor se va disputa pe teren propriu, la Sala Rapid, joi, 16 martie, incepand cu ora 17:00, impotriva echipei CSM Fagaras.

 

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share