Handbal. Tigrii inving la Constanta si incheie pe locul 3 sezonul regulat

CSM București se impune la Constanța, scor 24-23 (10-11), la finalul unui meci extrem de spectaculos, și încheie sezonul regulat pe poziția a treia.

Tigrii au inceput destul de timorati partida, iar după doar 5 minute, HC Dobrogea Sud avea un avantaj de 3 goluri. Greșelile individuale, precum și aruncările nesigure spre poartă au făcut ca această diferență să crească la 5 goluri, 10-5, în minutul 18, moment în care antrenorul Zvonko Shundovski a cerut primul time-out. Blazevic în locul lui Iancu, o apărare 5-1 în ciuda uneia în linie și un plus de viteză la contraatac au făcut ca scorul să se strângă până la pauză, 11-10 în favoarea echipei gazdă.

Bucureștenii preiau pentru prima oară conducerea în minutul 32, după golul lui Aslanian, dublat de reușita lui Negru, 13-11. Blazevic zboară dintr-un colț în altul al porții, dar constănțenii reușesc să egaleze. După un meci cu multe răsturnări de scor, finalul tensionat aduce victoria Tigrilor la limită, în ultima secundă, scor 24-23 (10-11).

Marius Stavrositu: „Exact cum ne așteptam, scorul a fost unul strâns. Din punctul meu de vedere a fost un meci disputat, un meci bărbătesc, Constanța e o echipă greu de bătut pe teren propriu la mai mult de 3-4 goluri, dar mă bucur din suflet că noi am reușit să obținem victoria aici.”

Tigrii pornesc aventura din play-off de pe poziția a treia și își vor afla adversarul după disputarea meciurilor CSU Suceava – Politehnica Timișoara și HC Vaslui – CSM Satu Mare. Pe sistemul „Cel mai bun din trei meciuri” și datorită clasării între primele 4 echipe, CSM București va avea avantajul de a juca prima partidă și meciul decisiv pe teren propriu.
Pentru CSMB au evoluat: Iancu, Blazevic, Ciobanu – portari, Negru 5, Georgievski 5, Saurina 4, Șomlea 4, Marijanac 2, Aslanian 2, Stamate 1, Rotaru 1, Bernatonis, Stavrositu, Constantinescu, Humet, Militaru.

Pentru HCDS au marcat: Toma 5, Crnoglavac 5, Soare 5, Rakcevic 3, Vujadinovic 2, Celica 1, Rohozneanu 1, Angelovski 1.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share