Handbal. Tigrii castiga prima partida cu HC Vaslui

Primul meci din play-off, dintre CSM București și HC Vaslui, s-a încheiat cu victoria Tigrilor, scor 27-24 (13-10), la capătul unei partide dominate de la cap la coadă de echipa gazdă.  

Astăzi, în Sala Rapid din București, s-au aflat față în față cea mai bună apărare a Ligii Zimbrilor și golgheterul competiției, Gabriel Bujor. Bucureștenii au început mai bine partida și grație paradelor lui Ionuț Iancu, precum și aruncărilor precise, s-au desprins la 6-1 în minutul 7. Moldovenii au început cursa de urmărire, iar până la pauză au reușit să recupereze din handicap, astfel încât prima parte s-a încheiat cu scorul de 13-10.

A doua repriză a fost mult mai disputată, cu goluri spectaculoase și de-o parte, și de cealalta. Vasluienii au apăsat piciorul pe accelerație în dorința de a întoarce rezultatul, dar nu au reușit să se apropie la mai mult de 2 goluri de Tigri, astfel încât victoria a trecut în contul echipei CSM București.

Alin Roșu: „A fost un meci greu, cu niște adversari incomozi. Noi ne-am dorit extrem de mult să câștigăm pe teren propriu și mergem la Vaslui cu obiectivul de a încheia această fază după două partide.”

CSM București: Iancu, Blazevic – portari, Humet 5, Aslanian 4, Saurina 4, Negru 4, Roșu 3, Șomlea 2, Georgievski 2, Rotaru 2, Constantinescu 1, Marijanac, Stamate, Stavrositu, Militaru, Bernatonis.

Pentru HC Vaslui au înscris: Bujor G. 9, Hagiu 4, Popescu 4, Hrimiuc 3, Anton 2, Bujor M. 2.

Tigrii au nevoie de încă o victorie din confruntările cu HC Vaslui pentru a se califica în semifinalele Ligii Zimbrilor. Următoarea partidă are loc în deplasare, sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 18:30. În cazul în care CSM București nu va reuși să câștige în Moldova, a treia partidă, cea decisivă, se va disputa la București, în data de 13 aprilie.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share