Handbal. Cele mai noi transferuri in echipa Tigrilor: rusul Samvel Aslanyan si portarul Ionut Ciobanu

Vicecampioana României la handbal masculin se întărește în vederea noului sezon competițional! CSM București a perfectat mai multe transferuri în echipa Tigrilor, ultimii veniți fiind rusul Samvel Aslanyan și de internaționalul român Ionut Ciobanu. Ambii au semnat pe câte doi ani cu CSMB.

Samvel Aslanyan are 30 de ani (este născut pe 23 februarie 1986, la Voronezh) și a jucat ultimul sezon la Medvedi (Rusia) și la Sporting CP Lisabona (Portugalia). Inter dreapta, Aslanyan a jucat în echipa țării sale la Jocurile Olimpice din 2008 – Beijing, precum și la Campionatul Mondial din 2015.

ciobanuIonuț Ciobanu (foto) are 31 de ani (23 septembrie 1984) și vine din Franța, de la Moulhouse (Liga a doua). Portar cu experiență și gabarit (2 metri), Ciobanu a avut cele mai bune rezultate în tricoul Stelei, cu care a câștigat titlul național în 2008, de trei ori Cupa României (2007, 2008, 2009) și Cupa Challenge (2006). El are  trei participări în Cupa Cupelor EHF, una în Liga Campionilor EHF și două în Cupa EHF. Ciobanu a fost prezent la Campionatul Mondial din Suedia 2011.

Vasile Stângă (șeful secției de handbal de la CSMB): ”Sunt două transferuri bune, care cu siguranță vor cântări mult în noul sezon competițional. Ciobanu este un jucător experimentat, a jucat și la echipa națională, în timp ce Aslanyan întărește postul de inter dreapta. Cu el și cu Humet suntem asigurați pe acea parte”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share