Handbal. Pe urmele Tigroaicelor mari. Junioarele 2 au castigat medaliile de aur

CSM București își trece în cont o nouă medalie de aur, după succesul înregistrat de echipa de junioare 2 la turneul final de la Odorhei. Echipa pregătită de Constantin Frîncu și Geta Gureșoaia s-a impus în finală în fața echipei LPS Brăila, scor 26-16 (13-8).

Junioarele 2 au urmat întocmai exemplul colegelor mai mari de la senioare și junioare 1. Tigroaicele au reușit un sezon perfect, încununat cu prima medalie de aur la această categorie de vârstă. Handbalistele de la CSM București au evoluat fără emoții, fără presiune și cu multă ambiție. În grupe, junioarele 2 și-au asigurat calficarea în semifinale înainte de disputarea ultimului meci, astfel încât în partida cu LPS Brăila, Constantin Frîncu și Geta Gureșoaia au avut ocazia să introducă pe teren jucătoarele mai puțin utilizate și să menajeze titularele. Atât semifinala, cât și finala mare, au fost complet dominate de Tigroaice. Fetele noastre au obținut primul titlu de CAMPIOANE ale ROMÂNIEI la junioare 2, iar evoluția Andreei Chetraru a fost recompensată cu premiul de „Cel mai bun portar”.

Remus Drăgănescu, director tehnic: „Suntem în momentul în care ne îngrijorăm pentru club deoarece trebuie să facă rost de un seif imens în care să încapă atâta aur. Lăsând gluma la o parte, junioarele 2 s-au antrenat foarte serios în acest an, și-au dorit extrem de mult această medalie și au dat dovadă de plăcere în a se pregăti serios pentru acest titlu. Fetele au fost în permanență concentrate pentru a face performanță, pentru a se instrui și a se perfecționa, au creat un spirit de unitate și de echipă în cadrul colectivului, la care și părinții au contribuit foarte mult. În paralel cu lotul de junioare 2, părinții au format o galerie, care s-a preocupat doar de sprijinirea și încurajarea propriilor copii la toate turneele și jocurile susținute, indiferent de componența formației din teren. Faptul că în această echipă, în momentul de față, există patru componente a lotului național de junioare nu e o surpriză și cu siguranță antrenorii federali vor găsi și în celelalte jucătoare un sprijin, când va fi nevoie. Sunt convins că aceste sportive vor deveni mai târziu handbaliste în Liga Națională. Fetele au fost extrem de serioase, s-au completat reciproc și au înțeles când trebuie să se concentreze pentru jocuri și când trebuie să se relaxeze. Mă bucur extrem de mult pentru acest aur, cât și pentru cel de la junioare 4. De asemenea, țin să-i felicit și pe juniorii 2 pentru titlul obținut. ”

Rezultate înregistrate:
CSMB – CS Olimpic Târgu Mureș 23-20
CSMB – CSS Tulcea 32-24
CSMB – LPS Brăila 17-19
Semifinala: CSMB – ACS Corona 2010 Brașov 29-18
Finala mare: CSMB – LPS Brăila 26-16

Clasament final:

1. CSM București
2. LPS Brăila
3. ASC Corona 2010 Brașov
4. LPS Slatina
5. Gr. Sc. Energetic Ramnicu Vâlcea
6. CS Olimpic Târgu Mureș
7. CSS Tulcea
8. ASC Șc. 181 SSP București

CAMPIOANELE ROMÂNIEI LA JUNIOARE 2: Andreea Chetraru, Andreea Agiu, Andreea Andrei – portari, Eliza Manolache, Amalia Coman, Ștefania Jipa, Patricia Moraru, Diana Lăscătău, Miruna Constantin, Petronela Moraru, Isabela Dragnea, Andreea Gădăleanu, Elena Lema, Andreea Muclea, Diana Fînaru, Alexia Dobre, Alexandra Stoica, Ioana Lene. Antrenori: Constantin Frîncu și Georgeta Gureșoaia. Kinetoterapeut: Florin Alexandru. Director Tehnic: Remus Drăgănescu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share