Handbal masculin. Victorie muncita a Tigrilor, 33-28 cu HC Vaslui

Tigrii au avut de tras în etapa a 18-a a Ligii Naționale pentru a se impune în fața unei echipe arțăgoase, HC Vaslui, venită la București pentru a-și vinde pielea cât mai scump. CSM București s-a impus la final cu 33-28 (17-15), dar oaspeții aiu condus mare parte din prima repriză.

Vasluiul a avut inițiativa până în minutul 25, timp în care a condus și cu trei goluri. La CSMB, cel mai eficient jucător al începutului de meci a fost extrema Milos Kostadinovic, cu patru goluri marcate până în minutul 15. Finalul primei reprize a aparținut jucătorilor lui Zvonko Shundovski, cu cinci goluri marcate în ultimele cinci minute (trei dintre ele fiind opera lui Nicu Negru).

În repriza a doua, Vasluiul s-a apropiat la un gol, 21-20 (min. 39), dar valoarea și pregătirea superioare ale Tigrilor și-au spus cuvântul, iar finalul meciului s-a desfășurat sub dominarea echipei Capitalei. Eliminări: 8 în tabăra gazdelor, respectiv 7 în contul vasluienilor.

CSMB își mai adaugă trei puncte în clasament (40 de puncte în total) și se menține pe locul trei, la două puncte de poziția secundă, HC Odorhei.

CSMB: Blazevic, Iancu – Negru 9, Kostadinovic 6, Humet 5, Milosevic 5, Mojsovski 4, Novanc 2, Stamate 2, Stavrositu, Pătru, Constantinescu, Răpciugă, Marijanac, Rotaru, Ungureanu.

În etapa viitoare, Tigrii vor juca în deplasare la Galați.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share