Handbal masculin. Victorie la Targu Jiu inainte de meciul cu Chambery, din Cupa EHF

Tigrii își continuă seria de victorii în returul Ligii Naționale, cu un succes obținut în deplasare, în etapa a 21-a a Ligii Naționale: Energia Tg. Jiu – CSM București 23-28 (7-15). Jucătorii antrenați de Zvonko Shundovski au 49 de puncte în clasamentul Ligii Naționale și au urcat pe locul doi până la terminarea celorlalte meciuri din etapă.

Soarta meciului de la Târgu Jiu s-a decis încă din prima repriză, când Tigrii s-au desprins la 8-3 după 17 minute. Cele opt goluri de la pauză spun totul despre raportul de forțe de pe teren. În repriza a doua, CSM București a gestionat cu maturitate avantajul de pe tabelă, nepermițându-le gazdelor să se apropie la mai puțin de patru goluri.

CSM București: Blazevic, Iancu – portari, Negru 9, Humet 8, Milosevic 3, Mojsovski 2, Constantinescu 2, Novanc 2, Stamate 2, Kostadinovic, Marijanac, Rotaru, Sîncelean, Pătru, Stavrositu, Ungureanu.

Victoria de la Târgu Jiu vine perfect înainte de meciul pe care Tigrii îl vor susține sâmbătă în Grupa D a Cupei EHF cu francezii de la Chambery Savoie – Sala Polivalentă din București, ora 15:30.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share