Handbal masculin. Victorie importanta la Suceava

Handbaliștii de la CSM București au obținut miercuri o victorie importantă în Liga Zimbrilor: CSU Suceava – CSM București 24-29 (13-16). Partida a contat pentru etapa a 12-a a principalei competiții interne.

Tigrii au condus de la un capăt la celălalt. Apărarea a funcționat bine, iar în atac a strălucit, la debut, extrema Goce Georgievski, care a marcat 6 goluri în prima repriză.  La pauză, jucătorii antrenați de Zvonko Shundovski aveau deja avantaj de trei goluri.

În repriza a doua, scorul a căpătat proporții, 19-25 (min. 48), și chiar dacă gazdele au revenit până la 23-26 și au avut patru contraatacuri consecutive prin care puteau comprima și mai mult scorul, poarta CSM-ului a rezistat, iar Tigrii au ieșit învingători din disputa de la Suceava.

Grație acestui succes, CSMB a rămas pe locul 5, cu 21 de puncte, iar în ultima etapă din tur va întâlni pe teren propriu liderul HC Dobrogea Sud.

CSMB: Iancu, Ciobanu – Saurina 7, Georgievski 6, Bernatonis 6, Negru 5, Rotaru 2, Aslanian 2, Stamate 1, Stavrositu, Costantinescu, Novanc, Șomlea, Roșu, Mănescu.

Suceava (marcatori): Burlacu 6, Sipka 5, Baican 4, Ciubotariu 2, Bursuc 1, Mitrea 1, Polocoșer 1, Puljizovic 1, Olaru 1, Petrea 1, Preda 1.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share