Handbal masculin. Victorie importanta a ”Tigrilor” in tentativa de a reveni în prim-planul Ligii Zimbrilor

CSM București a obținut a patra victorie a sezonului în Liga Zimbrilor, după ce s-a impus cu 20-19 în partida cu Politehnica Timișoara, într-un joc din cadrul etapei a 9-a. În urma acestui succes, Tigrii au urcat pe locul 7 provizoriu în ierarhia la zi.

Victoria vicecampioanei României a fost obținută cu mari emoții, în ultimele două minute. CSM București a început în forță jocul și după numai 8 minute s-a desprins la 4 goluri, scor 5-1. Replica lui Poli nu s-a lăsat însă așteptată, oaspeții egalând în minutul 17 (7-7), apoi s-au și desprins până la pauză, scor 10-12.

Tigrii au plătit pentru greșelile făcute în special în atac, pentru că în apărare lucrurile au funcționat foarte bine. Ionuț Iancu a fost imperial și de această dată în poartă, iar cu câteva intervenții grele în repriza secundă și-a ajutat echipa să revină în joc. CSM București a restabilit egalitatea la timp, în minutul 55 (18-18), iar în final a dat asaltul final. Cu Șomlea și Mănescu în linia de 9 metri, trupa lui Zvonko Shundovski a reușit în cele din urmă să marcheze golurile necesare pentru a obține cele 3 puncte, foarte importante, având în vedere perioada dificilă prin care a trecut echipa în ultima vreme.

CSM București – Poli Timișoara 20-19 (10-12)

Iancu, Blazevic, Ciobanu – portari; Bernatonis 2, Georgievski 4, Saurina 5, Stavrositu, Constantinescu, Răpciugă, Novanc 3, Șomlea 3, Negru, Roșu, Rotaru 1, Aslanian 1, B. Mănescu 1

Pentru Poli Timișoara au marcat: Milosevic 4, Marjanovic 4, Fenici 4, Simovic 4, Lazarov 2, Pejovic 1

În următoarea partidă, programată miercuri – 26 octombrie, CSM București va juca în deplasare cu CSM Făgăraș.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share