Handbal masculin. Victorie de ZECE in derbyul de podium cu HC Odorhei

Handbaliștii de la CSM București și-au adjudecat la o diferență categorică partida cu HC Odorhei, scor 31-21 (16-12), din etapa a 24-a a Ligii Naționale. Meciul disputat duminică la Sala Rapid a fost un adevărat derby pentru podiumul sezonului regulat, Tigrii asigurându-și astfel locul 2 în proporție de 99%. Rămâne de văzut dacă această poziție secundă se transformă în locul I. CSM București a ajuns la numai 3 puncte de liderul Dinamo și în cazul unui nou pas greșit al acestuia și în condițiile unui traseu perfect în continuare al Tigrilor, trupa condusă de Zvonko Shundovski poate ajunge pe locul 1 la finele etapei cu numărul 26.

Meciul cu HC Odorhei a avut câteva momente-cheie. Primul l-a reprezentat finalul primei reprize, când CSM a apăsat pe accelerație și s-a desprins la patru goluri. Diferența s-a făcut prin golurile marcate de Humet, Rotaru și Negru, însă până atunci o foarte bună evoluție a avut Naumche Mojsovski, cu patru goluri înscrise în momente foarte importante.

A doua perioadă decisivă a fost cea de la începutul reprizei secunde, când oaspeții au fost foarte aproape să revină în joc. S-a opus însă extraordinar Ionuț Iancu, portarul Tigrilor scoțând patru mingi decisive consecutiv (una fiind o aruncare de la 7 metri). Cu poarta asigurată, Tigrii au zburdat în atac și au marcat 7 goluri consecutiv între minutele 38 și 47, desprinzându-se la 11 goluri. Din acel moment, nu s-a mai pus problema învingătoarei, ci doar a scorului final. S-a terminat 31-21, în condițiile în care Zvonko Shundovski și-a trimis în teren elevii care până atunci jucaseră mai puțin.

Pentru CSM București urmează miercuri meciul cu Turda, de la București, și apoi, la finele săptămânii, partida cu Anaitasuna (Sala Polivalentă), din grupa D a Cupei EHF.

CSM București: Blazevic, Iancu – Humet 8, Mojsovski 5, Negru 4, Rotaru 4, Marijanac 2, Milosevic 2, Sâncelean 1, Stavrositu 1, Constantinescu 1, Kostadinovic 1, Ungureanu 1, Stamate 1, Militaru, Novanc. Antrenor: Zvonko Shundovski

Pentru HC Odorhei au marcat: Markez 6, Ojleski 4, Kuzmanoski 4, Onyejekwe 3, Mihalcea 2, Talas 2.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share