Handbal masculin. Victorie clara la Ploiesti

Tigrii și-au trecut în cont un nou succes în Liga Națională de handbal, duminică, în deplasare: CSM Ploiești – CSM București 26-31 (12-17). Partida a contat pentru etapa a 15-a a Ligii Naționale.

Jucătorii antrenați de Zvonko Shundovski nu le-au dat nicio șansă gazdelor. Tigrii au început cu trei goluri consecutive și au păstrat un avantaj permanent de 4-5 goluri în fața ploieștenilor. La începutul reprizei secunde, diferența a ajuns la 9 goluri (13-22), moment în care meciul era practic jucat. Gazdele au mai avut o tresărire de orgoliu, comprimând scorul până la 19-23, dar experiența vicecampionilor și-a spus cuvântul. CSM București s-a impus la o diferență de 5 goluri și cu cele trei puncte acumulate urcă pe locul doi în clasament (31 de puncte în total). Pentru Tigri urmează pe 12 decembrie partida cu Minaur Baia Mare, de pe teren propriu.

CSM Ploieşti: Szopka – Tărîţă (4 goluri), Dragnea (6), Zamfir, R. Farcaş (2), Dediu (4), Al. Farcaş (2). Au mai jucat: Antonaru – Turcu (4), Capotă, Botezatu (2), Stăncioiu (2). Antrenor principal: Dragoş Dobrescu.

CSM Bucureşti: Iancu – Constantinescu (1 gol), Humet (3), Marijanac, Novanc (2), Milosevic (10), Negru (9 / 3 din 7 metri). Au mai evoluat: Blazevic – Stamate (3), Rotaru (2), Stavrositu, Mojsovski (1). Antrenor: Zvonko Shundovski.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share