HANDBAL MASCULIN. Turneul Final 4 al Cupei Romaniei: Tigrii alearga dupa primul trofeu

CSM Bucureşti participă la sfârşitul acestei săptămâni (15-16 aprilie) la turneul Final 4 al Cupei României, întrecere care se va desfăşura la Brăila. În joc este primul trofeu intern al sezonului şi, cu siguranţă, Tigrii nu vor să-l rateze.

Echipa pregătită de Zvonko Sundovski va juca vineri în prima semifinală, de la ora 17:15, cu HC Dobrogea Sud Constanţa, echipă aflată în primul an de existenţă în Divizia A. În a doua semifinală se vor întâlni Steaua şi Dunărea Călăraşi, cu începere de la ora 19:45. Câştigătoarele celor două partide se vor lupta pentru Cupa României în finala de sâmbătă (ora 19:30).

„Cupa României este un obiectiv pentru noi. Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu Constanţa, dar dacă vrem să câştigăm trofeul trebuie să trecem de ambii adversari pe care îi vom înfrunta la Brăila”, a declarat Bogdan Vasiliu, directorul general al Tigrilor.

Partida din semifinale cu HC Dobrogea Sud Constanţa poate fi şi începutul unei noi rivalităţi între cele două grupări. Echipa de la malul mării este în proporţie de 99,9% promovată în Liga Naţională, iar pentru sezonul următor şi-a propus obiective măreţe. „Îi aşteptăm cu mare drag în Liga Naţională, să întărească întrecerea şi să ne batem de la egal la egal pentru trofee”, a susţinut Bogdan Vasiliu. Jocul are o importanţă aparte şi pentru antrenorul Zvonko Shundovki, care îşi va înfrunta o mare parte din elevii cu care a făcut performanţă în ultimii ani la HCM Constanţa.

De remarcat, în sezonul 2014-2015, CSMB a eliminat în play-off echipa HCM Constanţa, care ulterior şi-a încheiat şi un ciclu de câţiva ani cu rezultate deosebite în handbalul masculin.

CSM Bucureşti are şansa de a obţine, aşadar, primul trofeu intern şi în handbalul masculin la nivel de seniori. Fetele au spart gheaţa sezonul trecut, când au câştigat titlul de campionană, în timp ce băieţii au avut la rândul lor o ascensiune fulminantă, încheiată însă cu locul 2 în Liga Naţională.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share