Handbal masculin. Tigrisorii – vicecampioni nationali la juniori 1

Proiectul CSMB își arată din nou valoarea la nivelul sectorului juvenil. Handbaliștii din echipa de juniori 1 a clubului nostru au cucerit astăzi medaliile de argint la turneul final al Campionatului Național, disputat la Buzău în perioada 1-5 iunie. Jucătorii antrenați de Cristian Gherman, Alexandru Cristea și Daniel Anca au avut o prestație solidă în competiția care a reunit cele mai bune echipe din țară, fiind depășită în finală, după un meci de mare angajament, de CS Știința Municipal Bacău, scor 27-23 (12-9).

În prima fază, CSM București a făcut parte din Grupa B a turneului final, pe care a încheiat-o pe locul secund. Primele trei echipe din grupă au avut câte 4 puncte, departajarea făcându-se la rezultatele directe dintre ele. Tigrii au pierdut un singur meci, 25-26 cu Marta Baia Mare, dar au câștigat cu Odorhei, 29-25, și cu CSS Ploiești, scor 38-20. Locul 1 a fost ocupat de CSS Odorhei.

Tigrii s-au calificat astfel în semifinale de pe poziția a doua, jucând cu echipa care a câștigat grupa A, CSS 2 Baia Mare. Evoluând cu multă ambiție, echipa noastră a reușit o victorie mare, 29-27, care i-a adus prezența în ultimul act.

Evoluțiile Tigrilor la Buzău nu au rămas neobservate, trei dintre jucătorii noștri primind la final trofee individuale: Marius Patrichi – cel mai bun apărător, Octavian Bizău – cel mai bun coordonator, George Alexandru – cea mai bună extremă dreapta.

Vicecampionii României, ediția 2016: Mihai Merlă, Florin Stoica, Sebastian Baciu – portari, Marius Patrichi, Victor Buzuloiu, Mihai Nica, Alex Dascălu, George Voicu, Cristopher Iozu, Octavian Bizău, Mihai Milu, Alin Manole, Darius Dragon, George Alexandru, Mihai Becheru, Raul Chiș, Bogdan Anca, Cristian Miftode, Cătălin Vîrvoreanu. Antrenori: Cristian Gherman, Alexandru Cristea și Daniel Anca. Maseur: Radu Suta. Director Tehnic: Dănuț Bizău.

În acest an, „tigrii” de la j1 și-au adjudecat aurul național la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, alături de echipa Liceului cu Program Sportiv „Mircea Eliade”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share