Handbal masculin. Tigrii, vicecampioni al doilea sezon consecutiv

Echipa masculină de handbal CSM București este pentru al doilea an la rând vicecampioana României. Luni, în meciul al treilea al finalei Ligii Naționale, Tigrii au cedat în deplasare la Dinamo, scor 25-23 (13-11), la finele unui meci de mare angajament, în care jucătorii antrenați de Zvonko Shundovski au luptat fantastic.

CSMB s-a prezentat excelent la meciul decisiv al finalei. Exceptând debutul (6-1 pentru gazde), Tigrii s-au apărat bine, cu o partitură agresivă, greu de depășit. Blazevic și Iancu au acoperit pe rând poarta. În atac, Milosevic a înscris goluri de efect, de la distanță, la fel ca și Humet, iar Negru a fost greu de oprit.

Conduși după primele 30 de mnute cu două goluri, Tigrii au egalat în primele două minute ale reprizei secunde și mai apoi chiar au luat conducerea, 17-18 (min. 41). Echipele au mers următoarele șapte minute cap la cap, după care Tigrii au avut o perioadă în care nu au marcat, iar Dinamo s-a distanțat la 23-20. Cu toate eforturile, CSM București nu a mai putut reveni pe tabelă.

Tigrii au ieșit cu capul sus din finala Ligii Naționale, în urma unui joc în care nu au fost cu nimic mai prejos față de adversari. Clasarea pe locul doi în Liga Națională, al doilea an consecutiv, demonstrează valoarea echipei și a proiectului CSMB. Să nu uităm că anul acesta, Tigrii au cucerit Cupa României, primul trofeu intern din istoria echipei masculine, și au avut evoluții foarte bune în Cupa EHF.

CSMB: Iancu, Blazevic – Negru 8, Milosevic 6, Humet 4, Mojsovski 2, Kostadinovic 2, Marijanac 1, M. Răpciugă, Simovic,  Stavrositu,  Constantinescu, Rotaru, Stamate, Militaru, Novanc. Antrenor: Zvonko Shundovski

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share