Handbal masculin. Tigrii si-au luat punctele inapoi de la HC Vaslui

Handbaliștii de la CSM București își continuă seria succelor în Liga Zimbrilor. Tigrii au ajuns la cea de a șaptea victorie consecutivă, după ce s-au impus vineri în deplasarea de la Vaslui, scor 27-22 (14-12). Partida a contat pentru etapa a 15-a a Ligii Zimbrilor.

Prin acest succes, jucătorii antrenați de Zvonko Shundovski și-au luat revanșa (și implicit punctele înapoi) în fața vasluienilor, care se impuseseră la București, în etapa a 2-a (26-25).

Începutul a fost echilibrat, cu două apărări care au ținut scorul în frâu. În minutul 15, tabela arăta numai 4-4. CSM s-a desprins în minutul 18 la două goluri (6-4) și mai apoi la patru (13-9, min. 28), fără să mai lase controlul jocului din mână. În repriza a doua, contraatacurile Tigrilor au făcut ravagii, astfel că nu s-a mai pus niciun moment problema învingătoarei.

CSM București a acumulat 30 de puncte și rămâne deocamdată pe locul cinci, însă le suflă deja în ceafă echipelor din față.

HC Vaslui – CSM București 22-27 (12-14)

CSM: Iancu, Blazevic, Ciobanu – portari; Saurina 9, Negru 5, Georgievski 5, Novanc 3, Aslanian 2, Humet 1, Roșu 1, Rotaru 1, Șomlea, Marijanac, Bernatonis, Stamate, Stavrositu. Antrenor: Zvonko Shundovski

Pentru HC Vaslui au înscris: G. Bujor 6, Hagiu 5, M. Bujor 3, Dedu 3, Popescu 2, V. Anton 2, Hrimiuc 1. Antrenor: Sandu Iacob

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share