Handbal masculin. Tigrii si-au infipt coltii in CSM Focsani

Vicecampionii României și-au trecut în cont a doua victorie din actualul sezon al Ligii Zimbrilor. Luni, într-un meci contând pentru etapa a 4-a, disputat la Sala Rapid, CSM București s-a impus cu 33-22 (13-11) în fața echipei CSM Focșani.

Tigrii s-au desprins rapid la 5-2, 8-3 și 9-4 (min. 18). Oaspeții au încercat să joace rapid, însă în fața unei echipe experimentate cum este cea a CSM-ului o astfel de tactică e o armă cu două tăișuri. Iancu a apărat bine, iar mingile recuperate s-au transformat în goluri facile pe contraatac.

N-a fost să fie însă o desprindere decisivă. CSM Focșani a reușit să revină și chiar să egaleze în partea a doua, 13-13 (min. 33), însă a fost doar un foc de paie. Jucătorii lui Zvonko Shundovski au început să se apere agresiv și eficient, iar oaspeții nu au mai găsit culoare spre poartă. În 16 minute, Tigrii au marcat de 13 ori, primind numai trei goluri: 26-16. Diferența maximă a fost de 12 goluri, 33-21 (min. 60). Principalul marcator al meciului a fost francezul Saurina, cu 10 goluri. În etapa a cincea, CSMB va juca în deplasare la Steaua (vineri, 23 septembrie).

CSM București: Iancu, Ciobanu, Blazevic – Saurina 10, Aslanian 5, Stavrositu 4, Bernatonis 3, Novanc 3, Roșu 3, Georgievski 1, M. Răpciugă 1, Constantinescu 1, Mănescu 1, Stamate 1, Humet, Rotaru. Antrenor: Zvonko Shundovski

CSM Focșani (marcatori): Tutu 9, Năstăsie 5, R. Răpciugă 4, Popa 2, Cadar 1, Eros 1.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share