Handbal masculin. Tigrii se intorc fara puncte de la Turda. Urmeaza debutul in Cupa EHF, cu Zamet

În ultimul meci înaintea debutului în Cupa EHF, din turul 2 preliminar cu formația croată Zamet, CSM București a pierdut cu 32-26 partida desfășurată în deplasare cu Potaissa Turda. Jocul s-a desfășurat în debutul etapei a 7-a din Liga Zimbrilor.

Formația lui Zvonko Sundovski a fost taxată pentru greșelile comise în timpul partidei, în special în ultimele 15 minute, când a scăpat jocul din mână. Până atunci, disputa a fost echilibrată și ambele formații s-au succedat la conducerea partidei. CSM București a condus cu 8-5 în minutul 15, după un debut de joc în care s-au evidențiat extrema Nicu Negru și portarul Ionuț Ciobanu.

Ceva mai târziu a fost rândul gazdelor să se desprindă la trei goluri, 20-17 (min. 35), dar Tigrii au rămas aproape de Potaissa grație unor intervenții consecutive ale celui de-al doilea portar intrat în teren, Ionuț Iancu. De la scorul de 21-20 pentru Turda, consemnat în minutul 44, CSM București a cedat ritmul și nu a mai avut luciditate în atac, unde a fost blocată în dese rânduri de portarul Ludovic Varo. Astfel, gazdele s-au desprins decisiv în minutul 53, la 28-23, diferență care avea să fie și mai mare după terminarea celor 60 de minute, scor 32-26.

Potaissa Turda – CSM București 32-26

CSM: Ciobanu, Iancu, Blazevic – portari; Negru 6, Bernatonis 4, Humet 4, Saurina 3, Novanc 2, Georgievski 2, Șomlea 2, Aslanian 2, Mănescu, Stamate 1, Roșu, Stavrositu, A. Rotaru.

Pentru Turda au marcat I. Rotaru 6, Lazăr 5, Zacaciurin 4, Pavel 4, Adomnicăi 4, Cântec 3, Thalmaier 2, Iancu 2, Savic 2.

În urma acestui rezultat, CSM București a rămas pe locul 6 în Liga Zimbrilor, cu 9 puncte. Sâmbătă, ora 12:00, la Chiajna, Tigrii vor susține manșa tur cu Zamet în turul 2 preliminar al Cupei EHF.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share