Handbal masculin. Tigrii s-au reunit pentru noul sezon. Principalul obiectiv: TITLUL!

Câștigătoarea Cupei României la handbal masculin și-a încheiat vacanța. Tigrii de la CSM București s-au reunit luni la sala Rapid, cu gândul la noul sezon competițional, în care vor ataca patru competiții: Supercupa României, Liga Națională, Cupa României și Cupa EHF. Directorul general al clubului, Bogdan Vasiliu, a fost prezent la reunire și a ținut să le ureze succes handbaliștilor în noul sezon.

La primul antrenament, care a fost condus de același colectiv tehnic, format din Zvonko Shundovski și Marko Isakovic, au fost prezenți 21 de jucători, între aceștia aflându-se și cei șapte nou veniți: Guillaume Saurina, Rolandas Bernatonis, Samvel Aslanian, Bogdan Mănescu, Goce Georgievski, Alin Roșu și Ionuț Ciobanu. Ceilalți 14 jucători prezenți au făcut parte și din lotul de anul trecut, medaliat cu argint în Liga Națională: Mario Blazevic, Ionuț Iancu – portari, Nicu Negru, Marian Răpciugă, Krsto Milosevic, Ramon Șomlea, Sașa Marijanac, Marius Stavrositu, Valentin Pătru, Javier Humet, Tiberiu Constantinescu, Marius Novanc, Adrian Rotaru și Iulian Stamate.
A lipsit Robert Militaru (plecat cu Universitatea „Constantin Brâncuși” Tg Jiu la Jocurile Europene Universitare). Trebuie punctat faptul că lotul nu este definitivat, putând apărea mici modificări.

Program echipei în iulie și august:
22-31 iulie: cantonament Cheile Grădiștei
12-15 august: turneu amical „Cupa Municipiului Vaslui”
22-28 august: turneu amical international ”Turneul Campionilor” Doboj (Bosnia)

Zvonko Shundovski: ”Ne propunem să facem pași înainte din punct de vedere al performanței sportive. Avem o echipă puternică, cu mare experiență competițională. Ne dorim să repetăm performanța în Cupa EHF, să ajungem în grupe, iar dacă avem și puțină șansă, de ce nu, să trecem și mai departe. Titlul este însă principalul obiectiv în acest sezon. Am pierdut anul trecut finala Ligii Naționale după 3 meciuri. Ne așteaptă un sezon interesant, cu 3-4 echipe care se vor bate la titlu. Dinamo va fi principala adversară și în viitorul sezon, dar mai sunt și alte formații care vor conta în această luptă. Constanța a revenit în Liga Națională și are o echipă solidă, mai sunt HC Odorhei, Steaua, Potaissa Turda, care a avut tot timpul o echipă bună în ultimii ani, Dunărea Călărași și-a făcut la rândul ei o echipă frumoasă. Va fi un campionat tare interesant”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share