Handbal masculin. Tigrii pierd din nou la un gol, intr-un final tensionat cu Dinamo

Jucătorii antrenați de Zvonko Shundovski au servit o nouă porție de spectacol la meciul de miercuri din etapa a 16-a a Ligii Zimbrilor: CSM București – Dinamo 32-33 (16-17). Chiar dacă a pierdut a doua oară la diferență de un punct în fața dinamoviștilor (în tur a fost 27-28), CSM a dovedit că nu degeaba este considerată una dintre cele mai în formă echipe ale momentului. Tigrii au fost conduși, dar au avut caracter și au revenit puternic în ulimele minute, fiind foarte aproape de a obține cel puțin un punct. Finalul a fost pe muchie de cuțit și a avut parte de câteva decizii ale arbitrilor care au tensionat banca tehnică a CSM-ului.

Începutul de meci a fost echilibrat. Dinamo a punctat prima, dar Tigrii au avut replică și au venit cu goluri spectaculoase după fiecare reușită a oaspeților. Au fost de ajuns însă două ratări în atac, iar Dinamo s-a desprins la trei goluri (4-7, min. 8). Shundovski a făcut câteva schimbări, l-a introdus pe Saurina, iar francezul a dat semnalul revenirii, cu trei goluri consecutive: 12-12.

A urmat o nouă perioadă bună a dinamoviștilor, care s-au desprins la trei goluri, 12-15, diferență care s-a menținut până în minutul 28 (14-17). Cu două goluri consecutive, marcate de extremele Georgievski și Roșu, CSMB a intrat la pauză cu ecart minim: 16-17.

Începutul reprizei secunde nu a fost reușit pentru CSM. Dinamo s-a desprins la patru goluri, 18-22 (min. 37), moment în care și-a intrat în rol portarul Ionuț Ciobanu, care a scos minge după minge. Tabela s-a strâns din nou: 22-23. A urmat o nouă desprindere la patru goluri a oaspeților, care s-a menținut până în minutul 55 (26-30).

Ultimele cinci minute au fost dominate de Tigri, care au revenit până la un gol în spatele dinamoviștilor, fără să aibe însă șansa egalului. CSM București încheie anul 2016 pe locul 5 în clasamentul Ligii Zimbrilor, cu 30 de puncte. Principala competiție internă se rea în februarie 2017. Până atunci, Tigrii vor juca sâmbătă la Satu Mare, în optimile de finală ale Cupei României.

CSM București: Iancu, Ciobanu, Blazevic – portari; Marijanac 6, Bernatonis 4, Saurina 4, Negru 4, Aslanian 4, Georgievski 3, Humet 2, Stamate 2, Novanc 1, Șomlea 1, Roșu 1, Rotaru, Stavrositu.

Pentru Dinamo au marcat: Vrankovic 7, A. Esteki 6, S. Esteki 5, Șandru 4, Asoltanei 3, Mironescu 3, Câmpan 1, Savenco 1, Ragot 1, Mocanu 1, Mousavi 1.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share