Handbal masculin. Tigrii, o noua victorie de echipa mare: 28-27 la Vaslui

Tigrii lui Zvonko Sundovski și-au atins obiectivul în etapa a cincea a Ligii Naționale masculine la handbal. CSM București a plecat cu toate cele trei puncte de la Vaslui, scor 28-27 (16-15), dar s-a jucat din nou cu inima suporterilor săi. Tigrii au condus chiar și cu cinci goluri, dar s-au trezit conduși pe finalul reprizei, când cele două echipe au mers cap la cap. Cu 30 de secunde înainte de fluierul final, la scorul 28-27, Tigrii au avut un contraatac care ar fi putut să risipească emoțiile. Mingea n-a vrut să intre însă în poartă, astfel că gazdele au mai avut jumătate de minut de atac. Apărarea Tigrilor a rezistat însă, iar CSM București a obținut astfel a treia victorie din acest sezon la un gol diferență, după cele cu Timișoara (deplasare) din prima etapă și cu CSM Ploiești (acasă) în etapa a doua. Faptul că a câștigat finaluri de meci pe muchie de cuțit spune multe despre maturitatea echipei Capitalei.

CSM rămâne neînvinsă în Liga Națională masculină după cinci etape (punctaj maxim, 15 puncte) și este pe locul doi, la golaveraj, după HC Odorhei. În etapa a șasea, weekendul viitor, CSM București va juca acasă cu Danubius Galați.

CSM București: Iancu, Blazevic – portari; Pătru, Milosevic, Simovic, Militaru 1, Stavrositu, M. Răpciugă, Humet 3, Novanc 1, Șomlea 7, Kostadinovic 7, Marijanac 2, Negru 6, Rotaru, Stamate 1.

Sursa foto: Facebook HC Vaslui

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share