Handbal masculin. Tigrii ies cu fruntea sus din Cupa EHF. Egali cu Chambery

Handbaliștii de la CSM București și-au încheiat prima participare într-o cupă europeană cu un rezultat de egalitate uriaș, obținut duminică în deplasare, la liderul Grupei D: Chambery (Franța) – CSM București 23-23 (12-11). Buni cunoscători ai handbalului de calitate, francezii au aplaudat în picioare vicecampioana României pentru spectacolul oferit în acest meci. Tigrii încheie grupa pe locul 3, cu 5 puncte (1 victorie și 3 egaluri).

Meciul din Franța a fost extrem de echilibrat. CSMB a început în formula Blazevic – Negru, Stavrositu, Mojsovski, Humet, Kostadinovic, Rotaru. Tigrii au fost primii care s-au desprins la două goluri, 3-5 și 8-10, dar finalul primei reprize a aparținut gazdelor, care au intrat la pauză în avantaj de un gol.

În repriza secundă, gazdele au trecut la avantaj de două goluri pe tabelă, dar CSMB a întors din nou jocul: 21-23 (min. 53). Finalul a fost tensionat, în șapte minute punctând doar gazdele, de două ori, astfel că la final scorul a fost egal, 23-23.

CSM București: Blazevic, Iancu – Humet 9, Milosevic 6, Negru 5, Novanc 1, Marijanac 1, Rotaru 1, Militaru, Mojsovski, Stavrositu, Constantinescu, Răpciugă, Stamate, Ungureanu, Kostadinovic.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share