Handbal masculin. Tigrii, eliminati din Cupa EHF

Vicecampioana României a cedat sâmbătă surprinzător în Croația, în manșa retur din turul II preliminar al Cupei EHF. Gazdele s-au impus la o diferență de șase goluri, după ce la pauză Tigrii au avut avantaj pe tabelă: HC Zamet – CSM București 27-21 (13-15). Învinsă în meciul tur cu 29-23, echipa croată merge în turul III preliminar grație numărului mai mare de goluri înscrise în deplasare.

Cu Sașa Marijanac și Krsto Milosevic reveniți în angrenajul echipei, CSM București a început bine, iar în prima repriză a avut de câteva ori un avantaj de trei goluri. La pauză au rămas două, 15-13, rezultat ce nu lăsa niciun moment să se întrevadă o altă variantă decât calificarea echipei din Capitala României.

A urmat însă o repriză secundă neinspirată a Tigrilor, iar gazdele au prelat conducerea și chiar au refăcut diferența din meciul tur. Zamet a marcat golul decisiv, pentru 27-21, cu 26 de secunde înainte de final. CSMB a mai avut un atac, dar nu a reușit să înscrie. Tigrii au fost eliminați astfel din Cupa EHF.

CSMB: Iancu, Ciobanu – Georgievski 5, Humet 4, Marijanac 3, Milosevic 3, Novac 3, Aslanyan 1, Negru 1, Stavrositu 1, Mănescu, Roșu, Rotaru, Saurina, Șomlea.

Pentru Zamet au înscris: Tin Lucin 7, Kruzic 6, Hrvatin 4, Majic 3, Martinovic 2, Golik 2,  Valkovic 1, Stojanovic 1, Grozdek 1.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share