Handbal masculin. Tigrii disputa astazi returul cu HC Zamet. Marijanac si Milosevic au drept de joc

Cupa EHF, turul II preliminar (retur): HC Zamet – CSM București azi, ora 19:00

Vicecampioana României la handbal masculin dispută astăzi în deplasare retrurul cu HC Zamet, din turul II preliminar al Cupei EHF. Jucătorii antrenați de Zvonko Shundovski s-au impus în prima manșă cu 29-23, rezultat ce le conferă prima șansă la calificarea în faza următoare. Tigrii și-au propus de altfel să se impună și în deplasare, chiar dacă sunt conștienți că îi va aștepta un meci extrem de dificil. Javier Humet: ”Va fi cu siguranță un meci greu, pentru că jucăm în deplasare, în fața unei echipe care va avea un suport puternic din partea publicului. Suntem convinși că HC Zamet își va dori revanșa după înfrângerea din tur, dar suntem pregătiți și vrem să câștigăm. Ne vom lupta 60 de minute și nu doar pentru calificare, ci și pentru victorie”.

CSM București va avea la acest meci încă două guri de foc, față de partida tur disputată la Chiajna. Sașa Marijanac și Krsto Milosevic vor reveni în garnitura Tigrilor, după ce FRH a trimis un document prin care recunoaște dreptul de joc al celor doi handbaliști în Cupa EHF.

Partida va începe la 19:00 și nu va fi transmisă de niciun post tv. CSM București vă va ține la curent cu evoluția scorului pe pagina de facebook a clubului (https://www.facebook.com/CSMBOfficial/).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share