Handbal masculin. „Tigrii” de la tineret castiga Cupa Konig (Ungaria)

CSM Bucuresti a câștigat competiția amicală Cupa Konig, disputată în orașul Balmazújváros, Ungaria. „Tigrii” s-au impus clar în fața celor două adversare, Pick Szeged (37-22) și Balmazújvárosi Kézilabda Klub – BKK (37-25). Deși în programul turneului figura un meci și cu Telekom Veszprem, reprezentativa U20 a titratului club maghiar a anulat participarea pe ultima sută de metri.

Pentru pregătirea returului la Divizia A, „tigrii” de la tineret au efectuat un cantonament în Ungaria, finalizat cu un turneu amical. Din păcate, din cauza unor motive personale, antrenorul principal Daniel Anca a fost nevoit să se întoarcă în țară. Cu toate acestea, handbaliștii de la CSM București s-au motivat exemplar și au avut o evoluție extrem de bună în cele două meciuri disputate. Apărarea agresivă, urmată de lansările pe contraatac și faza a doua, au făcut diferența în favoarea „tigrilor”, care au reușit să înscrie 37 de goluri în fiecare partidă. Mai mult de-atât, Mihai Merlă a fost desemnat „Cel mai bun portar” al turneului, în timp ce Bogdan Mănescu a câștigat titlul de „golgheter”.

Directorul tehnic, Dănuț Bizău, a declarat: „Din păcate, pe lângă pierderea lui Dan, a venit și absența celor de la Veszprem, lucru pe care l-am aflat joi. Cu toate acestea, am avut parte de două meciuri extrem de bune. Diferența de scor s-a făcut pe atitudine, determinare și forță. În ambele partide s-a alergat foarte mult, iar în comparație cu celelalte echipe, consider că am avut un plus de maturitate în joc. Băieții au avut un procent foarte mare la finalizare și au evoluat toți jucătorii deplasați.”

Lotul deplasat la Balmazújváros, Ungaria, este compus din: Mihai Merlă, Andrei Lazăr – portari; Victor Buzuloiu, Marius Drăgănescu, Alex Dascălu, Eduard Belchite, Alin Manole, Octavian Bizău, George Voicu, George Arsu, Bogdan Mănescu, Ciprian Aungurenci, George Alexandru, Mihai Becheru, Mihai Grigore și Sebastian Stoica. Antrenor principal: Daniel Anca. Director tehnic: Dănuț Bizău. Kinetoterapeut: Radu Șuță

    

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share