Handbal masculin. Tigrii continua seria buna: a sasea victorie consecutiva

CSM București a început returul Ligii Zimbrilor (etapa a 14-a) cu o victorie frumoasă, obținută vineri, în Sala Rapid: 34-27 (16-11) cu AHC Dunărea Călărași. Tigrii continuă astfel seria meciurilor bune cu a șasea victorie consecutivă.

Trupa lui Zvonko Shundovski a început în forță, iar primele două goluri le-a marcat Saurina, din aruncări de la 7 metri. Atitudinea Tigrilor s-a făcut simțită în special în faza de apărare, unde oaspeții au găsit cu greu culoare spre poarta apărată de Ionuț Iancu. Shundovski a ”jonglat” și el inspirat cu lotul de jucători, astfel că echipa a avut permanent energie. Shundovski a început jocul cu Aslanian pe partea dreaptă, iar în partea a doua l-a introdus pe Humet, care a fost ca un ”arc”. Un joc foarte bun a făcut și Marijanac, pe postul de coordonator, iar Șomlea a venit cu plus de pe partea interului stânga. CSM a făcut pe ansamblu un joc foarte bun, oaspeții nepunând niciun moment în pericol victoria Tigrilor.

CSM București a acumulat 27 de puncte și este pe locul cinci în clasament. În etapa următoare, Tigrii se deplasează la Vaslui, unde trebuie să-și recupereze punctele pierdute pe teren propriu, în tur.

CSM: Iancu, Ciobanu – portari; Șomlea 7, Humet 6, Saurina 5, Rotaru 4, Negru 3, Aslanian 3, Georgievski 2, Novanc 1, Marijanac 1, Roșu 1, Mănescu 1, Stavrositu, Bernatonis, Stamate. Antrenor: Zvonko Shundovski.

Pentru Dunărea au înscris: Gavriloaia 7, Chikovani 6, I. Ignat 5, Vârtic 3, Tărâță 2, Kurilenko 2, M. Ignat 1, Acatrinei 1.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share