Handbal masculin. Tigrii au debutat cu victorie la Cupa Bucuresti, 35-28 cu Energia Tg. Jiu

Joi au debutat, la Sala Rapid din Capitală, meciurile din cadrul Cupei București la handbal masculin, competiție organizată de CSM București, cu participarea a șase echipe din Liga Națională. Grupa A este formată din Dinamo, Steaua și HC Vaslui, iar din Grupa B fac parte CSM București, HC Odorhei și Energia Pandurii Tg. Jiu.

În primul meci din Grupa B, Tigrii au debutat cu o frumoasă victorie, scor 35-28 (18-18) cu Energia Târgu Jiu. Succesul este cu atât mai demn de remarcat cu cât CSM București nu a putut beneficia de mai mulți jucători. Cei șapte internaționali din naționala U21 au fost menajați după ce abia au revenit în țară de la Mondiale, Iulian Stamate are arcada spartă și deși a stat pe banca de rezerve nu a intrat în teren, Linus Persson are o mică accidentare, iar Marius Novanc a fost descalificat în minutul 19, la o fază banală. În aceste condiții, Zvonko Sundovski a mizat cam pe 8 jucători de câmp, cu care a reușit să învingă o echipă în formulă completă. CSM s-a desprins însă abia în ultima parte a jocului. În minutul 49, oaspeții conduceau cu 25-24, dar a urmat un recital al Tigrilor, care au marcat zece goluri până la final, primind numai patru. Pentru a-și completa lotul, CSMB a apelat la cinci jucători de la juniori și tineret.

CSM București: Mario Blazevic, Sebastian Baciu – portari; Valentin Pătru 2 goluri, Krsto Milosevic 6, Eduard Cristea, Marius Dragon, Sașa Marijanac 1, Marius Stavrositu, Javier Humet 9, Marian Răpciugă 11, Marko Simovic 1, Marius Novac, Milos Kostadinovic 5, Raul Chiș, Octavian Bizău, Iulian Stamate. Antrenor: Zvonko Sundovski

Pentru Energia Lignitul Pandurii Targu Jiu au marcat: Mledenciu 9, Dediu 7, Chiruț 3, Țuțu 3, Al Mănescu 2, Târzioru 1, Șoldănescu 1, Păunică 1, Giotoiu 1

În Grupa A, Dinamo a învins Steaua cu 34-25 (18-11).

Joi sunt programate jocurile: HC Vaslui – Steaua (Grupa A, ora 17:30) și HC Odorhei – Energia Tg. Jiu (Grupa B, ora 19:30). Turneul se termină duminică.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share