Handbal masculin. Tigrii au castigat fara emotii cu Potaissa Turda si au urcat pe podium în Liga Zimbrilor

CSM București rămâne neînvins în 2017 în handbalul românesc, fie că vorbim de fete sau de băieți. Echipa pregătită de Zvonko Shundovski a obținut, vineri după-amiază, în Sala Rapid, a 5-a victorie consecutivă din acest an, după ce a învins Potaissa Turda cu 30-24 (18-12), în primul meci al etapei a 20-a în Liga Zimbrilor. În urma acestui rezultat, Tigrii au urcat pe locul 3, fiind la un punct distanță de echipa pe care tocmai au învins-o.

Aflată într-o cursă de recuperare a terenului pierdut în prima parte a campionatului, CSM București a obținut un succes fără dubii, dar a avut nevoie de 16 minute pentru a se desprinde pentru prima dată la 2 goluri în acest meci, scor 10-8. Ionuț Iancu a început să-și facă numărul între buturi, iar echipa a luat viteză. Tigrii și-au lăsat în urmă adversarii pe fondul unei inferiorități numerice, când au reușit să marcheze prin Saurina și Novanc, ajungând la patru lungimi, 14-10 (min. 25).

CSM București a pus stăpânire pe joc și după 18-12 la pauză a ajuns la o diferență de 8 goluri în minutul 43, scor 23-15. Potaissa Turda și-a dat seama că nu mai are nicio șansă în acest meci și a introdus linia a doua, la fel, Zvonko Sundovski a dat ocazia tuturor celor 16 handbaliști înscriși pe foaie să intre în teren. După 60 de minute, vicecampionii s-au impus cu 30-24, astfel că și-au luat revanșa după înfrângerea din tur, înregistrată tot la șase goluri diferență, 32-26.

CSM București – Potaissa Turda 30-24 (18-12)

Iancu, Blazevic – portari; Marijanac 2, Bernatonis 2, Georgievski 4, Saurina 4, Stavrositu, Humet 7, Novanc 4, Șomlea 1, Negru 2, Roșu, Rotaru 2, Aslanian 1, Mănescu, Stamate

Pentru Potaisa au marcat: Laslo 5, Pavel 3, Thalmaier 3, Iancu 3, Adomnicăi 2, Lazăr 2, Amihăesi 2, Huta 2, Zacaciurin 1, Varo 1

Următorul meci al CSM București este miercuri – 1 martie, tot pe teren propriu, cu HC Odorhei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share