Handbal masculin. Tigri cu tricolor: 13 jucatori de la CSMB convocati la actiuni ale echipelor nationale ale Romaniei

Tigrii din echipa de seniori a CSM București la handbal au încheiat meciurile din Cupa EHF și au o pauză de patru săptămâni până la primul meci din play-off-ul Ligii Naționale (24 aprilie / sferturi de finală), dar pentru câțiva dintre ei focingul continuă la același nivel. Cinci dintre jucătorii antrenați de Zvonko Shundovski au fost convocați la echipele naționale. Ionuț Iancu, Nicu Negru și Marius Novanc sunt deja în pregătiri cu prima reprezentativă a României, în vederea meciurilor cu Israel (06 aprilie / 10 aprilie), din preliminariile pentru CE 2018, iar Naumche Mojsovski (Macedonia) și Mario Blazevic (Bosnia) au fost chemați la echipele lor naționale. De menționat este faptul că tânărul Nicu Negru, golgheterul echipei în campionatul intern, se află la prima convocare la naționala „mare”.

La naționala de tineret, Mihai Merlă, Octavian Bizău, Mihai Becheru, Darius Dragon au fost convocați pentru perioada 28 martie – 11 aprilie, pentru pregătire și jocuri în grupa de calificare pentru CE 2016.

La selecționata de cadeți, Mihai Milu, Mihai Nica vor participa până pe 10 aprilie la pregătire și jocuri internaționale, găzduite de Sighișoara.

În fine, câțiva Tigri vor fi prezenți și la tabăra juniorilor mici de la Sfântu Gheorghe, în perioada 31 martie – 03 aprilie. Este vorba despre: Adrian Jecu, Călin Dedu, Florin Toma, Marius Ioniță.

În total, 15 Tigri sunt implicați în acțiuni ale echipelor reprezentative, dintre care 13 sunt la naționalele României.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share