Handbal masculin. Tigri adevarati! Jucatorii de la CSMB au egalat scorul in finala Ligii Nationale, 27-25 cu Dinamo

Handbaliștii de la CSM București și-au arătat adevărata față la meciul al doilea al finalei Ligii Naționale. Miercuri, în Sala Rapid, jucătorii antrenați de Zvonko Shundovski și-au confirmat renumele: victorie cu 27-25 (13-11), într-o atmosferă de zile mari! Titlul se va decide astfel în meciul al treilea, luni (ora 18:00), la Sala Dinamo.

Cel de-al doilea meci al finalei a fost ca un joc de șah, câștigat de Zvonko Shundovski. Antrenorul CSMB a mutat inspirat pe parcurs, atât în formula de atac, dar mai ales în ceea ce privește poarta. A început cu Iancu între buturi, dar l-a introdus destul de rapid pe Blazevic. SuperMario a făcut minuni: punctul culminant atingându-l în repriza întâi, când a scos două mingi consecutiv, la aceeași fază, în situație de unu la unu cu Asoltanei. Apoi, Shundovski l-a introdus pe Iancu din nou la aruncările de la 7 metri ale oaspeților, iar inspirația acestuia a făcut ca Tigrii să-și păstreze avantajul pe final. Trei aruncări de la 7 metri parate, toate în repriza a doua, au făcut diferența.

În atac, linia de 9 metri a Tigrilor a fost de data aceasta la înălțime, Milosevic marcând de 7 ori, iar Humet de 6. Apărarea a jucat la sacrificiu și astfel dinamoviștii au plecat din Sala Rapid cu ochii în pământ.

A fost o zi frumoasă pentru Tigrii noștri, care au avut atitudine de adevărați campioni.

CSMB: Iancu, Blazevic – Milosevic 7, Negru 7, Humet 6, Kostadinovic 3, Marijanac 3, Stamate 1, Mojsovski, Militaru, Simovic, Stavrositu, Constantinescu, Răpciugă, Rotaru, Ungureanu.

13288723_1208604999179471_1564884406_o

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share