Handbal masculin. Semifinala dintre CSM Bucuresti si Potaissa Turda se decide in meciul trei

Tigrii au cedat joi la Turda, în cel de-al doilea meci al semifinalei Ligii Naționale, la finele unui joc tensionat: Potaissa Turda – CSM București 29-27 (13-12). Astfel, soarta calificării în finală se va decide la București, luni, 16 mai (ora 18:00), la Sala Rapid, cu CSMB în postura de favorită.

Meciul a început în nota de dominare a Tigrilor, care au venit la Turda să încheie semifinala din două întâlniri. Jucătorii lui Zvonko Shundovski s-au desprins rapid la 3-1, dar jocul s-a strâns și a continuat cu ambele echipe succedându-se la conducere, până în minutul 50.

În ultimele 10 minute, gazdele au reușit să se desprindă la trei goluri, ultima dată având acest avantaj cu două minute și jumătate înainte de final: 28-25. CSMB nu a cedat, a marcat două goluri în numai 30 de secunde (28-27) și a avut și șansa egalului, după ce a recuperat o minge pe o greșeală tehnică a gazdelor. Tigrii nu au reușit să înscrie, iar Turda a punctat încă o dată, cu trei secunde înainte de final. Scor final: 29-27.

CSM: Iancu, Blazevic – Humet 9, Negru 4, Kostadinovic 4, Milosevic 3, Mojsovski 3, Marijanac 2, Rotaru 2, Simovic, Militaru, Stavrositu, Constantinescu, Răpciugă, Novanc, Stamate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share