Handbal masculin. Performanta de exceptie! Tigrii, in Grupele Cupei EHF

CSM București va avea două echipe în primăvara europeană la handbal. După echipa feminină, calificată în Grupa Principală II a Ligii Campionilor, Tigrii de la CSM București și-au asigurat duminică prezența în Grupele Cupei EHF. Jucătorii antrenați de Zvonko Shundovski au terminat la egalitate, 29-29, manşa retur cu Frigorifico Morazzo (Spania), în turul 3 preliminar, după ce se impuseseră în tur, pe teren propriu, cu 31-24.

Meciul disputat la Cangas nu a fost o simplă formalitate pentru Tigri. Încurajați de un public fierbinte, spaniolii s-au desprins în minutul 24 la 14-9. CSM București a gestionat însă cu maturitate momentele importante și a ținut scorul sub control. Jucătorul meciului a fost de departe portarul Ionuț Iancu (21 de ani), care a apărat fantastic.

După 14-11 la pauză în favoarea gazdelor, jocul s-a strâns și mai mult în partea a doua, când CSM s-a apropiat la un gol, prin reușita lui Humet (min. 52), după care Iancu a apărat încă o aruncare de la 7 metri. În minutul 59, Tigrii au egalat, 29-29, rezultat cu care s-a şi încheiat partida retur. CSM Bucureşti s-a calificat astfel în permieră în grupele Cupei EHF, la prima sa participare în cupele europene la masculin.

CSM București: Iancu, Blazevic – portari, Humet 6, Marijanac 6, Milosevic 6, Novanc 5, Negru 2, Stamate 2, Simovic 1, Stavrositu 1, Constantinescu, Pătru, Răpciugă, Rotaru, Sîncelean, Ungureanu. Antrenor: Zvonko Shundovski.

Joi, 3 decembrie, va avea loc tragerea la sorți a grupelor Cupei EHF, CSM București fiind în urna a patra. Componența urnelor:

Urna 1: Chamberry (Franţa), SKA Minsk (Belarus), OCI Lions (Olanda), Fraikin Granollers (Spania)

Urna 2: Team Holstebro (Danemarca), Magdeburg (Germania), Bjerringbro Silkeborg (Danemarca), Anaitasuna (Spania)

Urna 3: HBC Nantes (Franţa), Dinamo Bucureşti, Ystads (Suedia), Winterthur (Elveţia)

Urna 4: Goppingen (Germania), Aalborg (Danemarca), CSM Bucureşti, St. Raphael (Franţa)

Meciurile din grupe se vor desfăşura în perioada 13 februarie – 27 martie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share