Handbal masculin. Nouă Tigri la loturile naționale

Ionut Iancu, in albastru, la antrenamentul reprezentativei României (Photo credit: Emil Vasilescu)

 

CSM București continuă să fie unul dintre principalii furnizori ai loturilor naționale la handbal. În aceste zile, nouă Tigri sunt convocați la diverse echipe reprezentative.

La naționala de seniori au fost chemați Ionuț Iancu, Marius Novanc și Marius Stavrositu. Prima reprezentativă s-a reunit pentru primele mecuri din campania de calificare la Campionatul Mondial din 2017. Tricolorii fac parte din Grupa a 2-a și joacă primele meciuri cu Austria (în deplasare, 4 noiembrie) și cu Italia (la Călărași, 8 noiembrie).

seniori

De la stânga la dreapta: Marius Stavrositu, Ionuț Iancu și Marius Novanc

 

Tot trei jucători de la CSM București au fost chemați și la naționala de tineret U21. Selecționerul Ovidiu Mihăilă mizează pe Octavian Bizău, Darius Dragon și Mihai Becheru. Naționala a susținut un cantonament de pregătire la Chiajna, unde a susținut trei meciuri de verificare în compania selecționatei similare a Portugaliei. Tricolorii au câștigat două meciuri, 39-36 și 33-27, și au pierdut unul, 29-33. Astăzi, echipa națională U21 a decolat spre Austria, unde va susține un nou turneu de pregătire, alături de Austria, Slovenia și Ungaria.

u21

De la stânga la dreapta: Darius Dragon, Mihai Becheru și Octavian Bizău

 

În fine, naționala de cadeți (antrenor Titel Răduță) se va reuni la Sighișoara în perioada 9-22 noiembrie. De la CSM București provin trei jucători: Mihai Nica, Mihai Milu și Aron Dedu.

mhai si aron

Mihai Nica (stânga) și Aron Dedu (dreapta)

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share