Handbal masculin. Juniorii 2 se califica la turneul semifinal 2

„Tigrișorii” de la j2 continuă seria meciurilor fără înfrângere în acest sezon și obțin o calificare frumoasă la turneul semifinal 2. Handbaliștii pregătiți de Alexandru Cristea și Florin Apostol au încheiat primul turneu semifinal, disputat la Moreni, în perioada 6-8 mai, pe primul loc poziție a clasamentului grupei 5.

Rezultate turneu semifinal 1 

CSM București – HC 2003 Aleșd 44-11 (19-5)

CSM București – CSS Craiova 35-21 (16-9)

CSS Medgidia – CSM București 21-37 (10-18)

 

Cu ocazia acestui turneu, „tigrișorii” au stabilit o nouă regulă: la finalul fiecărui meci, cel mai bun jucător al CSMB este purtat pe brațe și aruncat de trei ori în aer de ceilalți colegi. În meciul cu Aleșd, Mihai Nica a fost de departe cel mai eficient din tabăra noastră, reușind să înscrie 23 de goluri (de 2 ori mai multe decât echipa adversă) din tot atâtea aruncări! În cel de-al doilea meci s-a remarcat Cristian Miftode, iar în ultimul meci al turneului, Mihai Milu a fost cel purtat pe brațe de către colegi.

Lotul deplasat la Moreni este format din: Sebastian Baciu, Andrei Lazar, Alex Iordache, Sebastian Schitu – portari, Mihai Nica, Claudiu Mazilescu, Cristian Miftode, Mihai Milu, Eric Usein, Denis Vasile, Cosmin Tunaru, Iulian Popescu, Andrei Toma, Sebastian Stoica, Bogdan Anca. Antrenori: Alexandru Cristea și Florin Apostol. Director Tehnic: Dănuț Bizău.

„Tigrișorii” și-au aflat deja adversarii de la turneul semifinal 2. Așadar, în perioada 27-29 mai, CSMB va da piept cu CSȘ Odorhei, LPS Cluj și LPS I. Balas Soter Buzau.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share