Handbal masculin. Juniorii 2, evolutie buna la turneul de la Brazi

Profitând de pauza competițională survenită în urma întrunirii loturilor naționale, echipa de juniori 2, pregătită de Alexandru Cristea și Florin Apostol, a susținut un turneu de pregătire la Brazi, unde a obținut 4 victorii și 2 înfrângeri. „Tigrișorii” au dat piept cu CSM Ploiești (2 meciuri), LPS Pitești, GSIP Moreni, Breaza și gazdele, CS Brazi.

În cele șase partide disputate în două zile de competiție, tehnicienii au rulat tot lotul compus din: Sebastian Baciu, Alex Iordache, Sebastian Schitu, Andrei Lazăr – portari, Claudiu Mazilescu, Cristian Miftode, David Sauca, Iulian Popescu, Andrei Toma, Bogdan Anca, Denis Vasile, Sebastian Stoica și Cosmin Tunaru. La finalul turneului, Alexandru Cristea s-a declarat mulțumit de evoluția „tigrișorilor”, precizând: „Chiar și fără jucătorii plecați la lot, echipa a avut o evolutie tot mai bună, de la meci la meci. Vreau să subliniez și jocul bun al tuturor portarilor.”

De menționat faptul că Mihai Nica, Mihai Milu și Aron Dedu se află în pregătire, la Sighișoara, cu lotul național de cadeți, în perioada 9-22 noiembrie. Campionatul Național de Juniori 2 se reia pe data de 29 noiembrie, când CSM București va da piept cu GSIP Moreni.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share