Handbal masculin. J2. „Tigrisorii” castiga lejer seria D a Campionatului National

„Tigrisorii” pregătiți de Alexandru Cristea și Florin Apostol au un parcurs exceptional in seria D a Campionatului Național de Juniori 2. Tinerii handbaliști au încheiat cu brio și turneul de sală 2 și s-au calificat de pe prima poziție la turneul semifinal. Meciurile din cel de-al doilea turneu de sală s-au disputat la Cornu, jud. Prahova, și le-au adus „tigrișorilor” două victorii categorice, în fața echipelor CS Dinamo București și CSS 3 Steaua București. Mai mult de-atât, Mihai Nica a reușit să înscrie 29 de goluri în doar 2 partide.

Rezultate – turneu de sală 2

CSM București – CS Dinamo București 33-10 (12-6)
Au inscris pentru CSMB: Nica (14), Miftode (5), Usein (4), Anca (4), Stoica (3), Vasile (3)

CSS 3 Steaua București – CSM București 16-41 (10-24)
Au inscris pentru CSMB: Nica (15), Vasile (12), Usein (4), Miftode (4), Stoica (3), Anca (2), Popescu (1)

Alexandru Cristea: „Băieții au reușit, din nou, un turneu extraordinar. Ne dorim să ne pregătim cât mai bine pentru fazele superioare și să facem o figură frumoasă, deși majoritatea jucătorilor noștri sunt în anul mic. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa lor, a tuturor.”

Pentru acest turneu, antrenorii nu au putut conta pe Mihai Milu, care a suferit o entorsă la gleznă. În perioada 28 martie – 10 aprilie, Mihai Nica și Mihai Milu au fost convocați la lotul național de cadeți, pentru susținerea unui cantonament de pregătire și a unor meciuri internaționale.

Conforn calendarului FRH, primul turneul semifinal  va avea loc în perioada 6-8 mai.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share