Handbal Masculin. HC Odorhei – CSM Bucuresti 27-28. Am ramas pe locul 1!

Handbaliştii de la CSMB au obţinut o victorie mare pe terenul echipei HC Odorhei, scor 28-27, într-o partidă desfăşurată în cadrul etapei a 11-a a Ligii Naţionale. În urma acestui rezultat, „tigrii” şi-au păstrat prima poziţie în clasament. Ambele echipe de seniori ale clubului sunt în fruntea ierarhiilor la zi.

Băieţii lui Zvonko Sundovski au avut în faţă una din formaţiile cu pretenţii ale campionatului, implicată în lupta la vârf. Înaintea acestei partide, CSMB avea un avans de 3 puncte în faţa formaţiei HC Odorhei şi avea nevoie de un succes pentru a-şi păstra poziţia în clasament, după ce Dinamo a învins Steaua, sâmbătă seara, cu 26-25.

„Tigrii” s-au mobilizat însă exemplar după eşecul de la mijlocul acestei săptămâni cu Dinamo şi au condus jocul pe aproape toată durata celor 60 de minute. Startul a fost unul perfect (scor 3-0, min. 2), graţie unor contraatacuri rapide, cu Iulian Stamate apărut la finalizare.

Gazdele au încercat să revină în mai multe rânduri, însă CSMB a avut o evoluţie singură, o linie de 9 metri eficientă, în care au excelat Krsto Milosevic şi Javier Humet. Împreună, cei doi jucători au marcat nu mai puţin de 14 goluri şi au tăiat din faşă orice tentativă a formaţiei harghitene să revină în joc. Jucătorul sârb a avut o serie impresionantă de 7 goluri în partea secundă, după ce a început jocul pe banca de rezerve.

În ultimele 10 minute, CSMB a înscris la fiecare atac, dar şi HC Odorhei a găsit soluţii pentru a replica imediat. În ultimul minut s-a intrat la egalitate, Marius Novanc a înscris după un time-out cerut de Zvonko Sundovski, dar ultimul atac le-a aparţinut gazdelor.

Goran Kuzmanovski a găsit o breşă în defensiva „tigrilor” şi a pătruns spre poartă, însă Ionuţ Iancu a închis magistral poarta şi a salvat 3 puncte de aur pentru echipă. CSMB a câştigat cu 28-27 şi revine acasă tot în postura de lider al Ligii Naţionale.

HC Odorhei – CSM Bucureşti 27-28 (14-15)

Szabo, Jankovic, Orban – portari; Markez 11, Bogunovic 6, Chike 4, Ojlevski 2, Szasz 2, Talas 1, Kuzmanovski 1, Csog, Sipos. Antrenor: Vlad Caba

Iancu, Blazevic – portari; Milosevic 8, Humet 6, Negru 5, Simovic 3, Stamate 2, Marijanac 2, Novanc 1, Şomlea 1, Rotaru, Miliatru, Pătru, Ungureanu, Răpciugă. Antrenor: Zvonko Sundovski

Sursa foto: facebook.com/SZKC-Székelyudvarhelyi-KC-114583958601792/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share