Handbal masculin. Etapa 9. CSMB – victorie in stil de echipa mare

Tigrii au obținut o victorie importantă în meciul devans din etapa a 9-a a Ligii Naționale masculine la handbal. Marți, 6 octombrie, vicecampionii s-au impus la Reșița, acolo unde pierduseră Dinamo și Dunărea Călărași: HC Adrian Petrea – CSM București 23-27 (12-13).

Echipa antrenată de Zvonko Sundovski s-a impus grație unui joc solid, atât în apărare, cât și în atac. CSMB a jucat ca o echipă mare și a gestionat perfect momentele importante ale meciului, atunci când s-a distanțat de adversar.

Prima repriză a început într-o notă de echilibru, însă de la 3-3, CSM s-a desprins la 3-7 (min. 11) și apoi 4-8. Reșițenii au egalat șase minute mai târziu (8-8), iar până la pauză s-a mers cap la cap. CSMB a intrat totuși în avantaj de un gol la pauză.

În repriza a doua, după câteva minute mai echilibrate, CSMB a apăsat pe acelerație și s-a despirns la 15-18 și 18-24 (min. 49). În ultimele zece minute ale partidei, Tigrii au gestionat perfect avantajul. Iancu a apărat foarte bine, iar Stamate, Kostadinovic și Milosevic au marcat goluri importante. S-a terminat 23-27, iar CSMB s-a distanțat în fruntea clasamentului, cu 24 de puncte din 9 meciuri.

Următorul meci al Tigrilor este cel din turul 2 al Cupei EHF, cu Bregenz Handball (Austria), programat pe 11 octombrie, la ora 12:00, în Sala Polivalentă București.

CSMB: Iancu, Blazevic – portari; Pătru, Milosevic 3, Militaru, Stavrositu, Răpciuga, Humet 5, Șomlea 2, Kostadinovic 6, Marijanac 1, Negru 2, Rotaru 1, Stamate 7.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share