Handbal masculin. Esec dur la Turda, ramanem pe locul 2

Sâmbătă, 14 noiembrie, în etapa a 12-a a Ligii Naționale masculine la handbal, Tigrii au fost învinși în deplasare la Turda: Potaissa – CSM București 30-22 (17-13).

Într-un campionat lung și dur, plin de variabile, există și momente în care lucrurile nu decurg așa cum ți-ai dori. Pentru Tigri, primul meci mai puțin reușit din acest sezon a fost cel de la Turda. Jucătorii lui Zvonko Shundovski au început bine, conducând cu 3-1, 4-3, 5-4 și 8-7 (min. 16). Următoarele cinci minute, jocul și-a păstrat o notă de echilibru, după care gazdele s-au distanțat până la 17-13, la pauză. În repriza a doua, ecartul a tot crescut, diferența maximă fiind 30-19, astfel că CSMB a înregistrat o înfrângere dură, pe care vrem să o uităm cât mai repede. De remarcat revenirea în echipă a extremei Tiberiu Constantinescu, operat de ligamente la finalul sezonului precedent.

Pentru CSMB urmează o săptămână de foc: miercuri, Tigrii vor da piept cu Steaua, de la ora 18:00, la Sala Rapid, iar duminică vor evolua în turul 3 al Cupei EHF, împotriva echipei Frigorificos del Morazzo (ora 12:30, Sala „Concordia” Chiajna).

CSM: Blazevic, Iancu – Sîncelean, Pătru, Milosevic 4, Simovic 5, Stavrositu, Constantinescu, Răpciugă, Humet 3, Novanc 1, Marijanac 1, Negru 4, Rotaru 2, Ungureanu, Stamate 2. Antrenor: Zvonko Shundovski

CSM are 27 de puncte și este pe locul 2 în clasamentul Ligii Naționale, la două puncte de lider.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/potaissaturda

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share