Handbal masculin. Echipa de tineret si juniori 1 a inceput pregatirea cu un nou antrenor

Echipa de tineret și juniori 1 s-a reunit, pe data de 25 iulie, sub comanda unui nou antrenor. Daniel Anca a preluat postul de principal și va avea ca obiectiv de bază formarea și promovarea jucătorilor la prima echipă.

Anca a fost secund la echipa mare pentru mai bine de 7 sezoane și a lucrat alături de antrenori experimentați precum Vasile Stîngă, Zvonko Shundovski, Bozo Rudic, Ovidiu Mihăilă, Robert Licu sau Dragoș Dobrescu. În cariera de jucător a evoluat pentru Dinamo București, Steaua București, Uztel Ploiești, Știința Municipal Dedeman Bacău și, desigur, CSM București. Despre această nouă provocare, Daniel Anca a declarat: „A antrena tineretul CSM-ului  este o onoare și o bucurie. Vreau să duc munca predecesorilor mei mai departe și să-i vedem cât mai curând la echipa mare pe cei care merită.”

Staff-ul tehnic este completat de Alexandru Cristea – antrenor secund, Vasile Cocuz – antrenor cu portarii, Radu Șuță – kinetoterapeut și Dănuț Bizău – director tehnic și coordonator handbal masculin tineret și juniori.

CSM București a păstrat vicecampionii de la j1

O mare parte a jucătorilor născuți în ‘97 care au câștigat medalia de argint la ultimul turneu final de juniori 1 și-au prelungit înțelegerea cu CSMB și vor continua să fie „tigri” până la 23 de ani. Octavian Bizău, George Voicu, Mihai Becheru, Mihai Merlă, Alex Dascălu și Cristopher Iozu vor evolua pentru echipa de divizie. Darius Dragon a fost împrumutat pentru un an la prim divizionara HC Adrian Petrea Reșița.

În ceea ce privește echipa de juniori 1, s-au realizat două transferuri importante: Eduard Belchite, 1998, de la Lic. Teo. „Traian Vuia” Reșița și George Bogdan Gîdiuță, 1999, de la Calella UEH Club (Spania). Ceilalți „tigri” care fac parte din echipa de j1 sunt: Sebastian Baciu, Alexandru Iordache, Victor Buzuloiu, Relu Chirilă, George Alexandru, Denis Vasile, Bogdan Anca, Sebastian Stoica, Alin Manole. De asemenea, Daniel Anca va conta și pe o parte din juniorii 2, care vor completa echipa.

În perioada 5-12 august, „tigrii” vor efectua un cantonament de pregătire la Sfântu Gheorghe, urmând ca la întoarcerea în București să susțină o serie de meciuri amicale.

13950635_1272708796102424_1130104847_o

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share