Handbal masculin. Cupa Romaniei. Tigrii s-au calificat în Final 4!

Handbaliștii lui Zvonko Shundovski s-au calificat sâmbătă în turneul Final 4 al Cupei României, după o victorie cu emoții obținută în fața propiilor suporteri: CSM București – HC Adrian Petrea Reșița 24-24 / 31-30 după executarea penaltyurilor de departajare. La pauză, CSMB a condus cu 15-10.

Tigrii au jucat perfect timp de 47 de minute. Cu o apărare foarte bună și un portar în zi perfectă (la Ionuț Iancu astfel de evoluții au devenit deja obișnuință), CSMB nu a avut probleme în a se desprinde pe tabelă încă din prima repriză.

După pauză, diferența a ajuns la 7 goluri, 22-15 (min, 47), iar meciul părea jucat. Însă Tigrii au lăsat garda jos și au urmat 11 minute incredibile, timp în care oaspeții au înscris de opt ori consecutiv, fără ca vicecampionii să mai găsească drumul spre gol: 22-23!! Într-un final tensionat, tabela a încremenit la 24-24 la finele celor 60 de minute regulamentare.

S-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare de la 7 metri, în care tensiunea a rămas la fel de persistentă. După prima serie de câte cinci execuții, scorul a fost egal, 3-3. S-a trecut apoi la executarea alternativă, până când una dintre echipe nu a mai înscris. Aceasta a fost cea oaspete, sau mai bine spus Ionuț Iancu a apărat din nou.

CSMB merge în Final 4, unde mai sunt prezente Dunărea Călărași și Dobrogea Sud. A patra echipă se va stabili între Steaua și CSM Ploiești.

CSMB: Iancu, Blazevic – Milosevic 7, Humet 7, Negru 6, Kostadinovic 4, Marijanac 2, Constantinescu 2, Stamate 2, Novanc 1, Pătru, Răpciugă, Rotaru, Sâncelean, Stavrositu, Ungureanu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share