HANDBAL MASCULIN. CUPA EHF. Tigrii, in fata unui nou inceput de drum: CSM Bucureşti – Chambery, sambata, ora 15:30

CSM Bucureşti primeşte sâmbătă (ora 15:30, Sala Polivalentă) vizita echipei Chambery, într-un meci din cadrul Grupei D a Cupei EHF. Cu această ocazie, antrenorul Zvonko Sundovski şi handbaliştii Iulian Stamate şi Ionuţ Iancu au vorbit într-o conferinţă de presă.

Zvonko Sundovski, antrenor CSM Bucureşti:

„Chambery este o formaţie redutabilă, care vine din Franţa. I-am văzut pe adversari atât în meciul precedent din Cupa EHF, cât şi în ultimele meciuri din campionatul intern, au mulţi jucători străini şi francezi de foarte bună calitate. Noi jucăm însă acasă, iar cu o atitudine adecvată şi cu o sală plină alături putem face o surpriză. Am mare încredere în băieţi”.

„Dacă vrem să mergem mai departe, trebuie să câştigăm tot acasă. Chambery este cea mai bună echipă din grupă, dar dacă reuşim să o învingem acasă, avem o şansă în plus la calificare”.

Iulian Stamate, pivot CSM Bucureşti

„Partida cu Chambery este un nou început de drum, o bună ocazie pentru a arăta că suntem o echipă puternică. Vrem să ne arătăm că putem face performanţă pentru noi, pentru Bucureşti. Invităm pe toată lumea să vină la sală şi să ne vadă, prezenţa spectatorilor va fi un plus pentru noi”.

Ionuţ Iancu, portar CSM Bucureşti

“Ne aşteaptă un meci foarte dificil, dar cu siguranţă băieţii vor avea o evoluţie bună. Sper să mă refac cât mai repede, acum sunt la 90% din potenţial, să ajut şi eu la obţinerea unei victorii”.

CSM Bucureşti şi Chambery au început diferit meciurile din Grupa D a Cupei EHF. Tigrii au pierdut la debut cu 28-22 partida cu Helvetia Anaitasuna, disputată în Spania. În schimb, formaţia franceză a câştigat cu 32-22 pe teren propriu în faţa suedezilor de la Ystads.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share