Handbal masculin. Cupa EHF. Esec la limita in Suedia

Tigrii au cedat sâmbătă în Suedia, în cel de-al patrulea meci din Cupa EHF – Grupa D: Ystads – CSM București 29-28 (14-14).

A fost un meci de mare angajament, în care trupa antrenată de Zvonko Shundovski a jucat până în ultima secundă pentru un rezultat care i-ar fi permis să spere în continuare la o calificare în sferturile de finală. Soarta meciului s-a decis practic în ultimele opt minute. Rând pe rând, cele două echipe au fost în avantaj, dar Ystads a reușit să se desprindă la două goluri, 28-26, când mai erau două minute de joc. Tigrii nu au reușit decât să comprime scorul până la un singur gol, amplificând și mai mult regretele pentru această înfrângere. Javier Humet a fost principalul marcator al Tigrilor, cu 11 goluri marcate.

CSMB rămâne cu 2 puncte în Grupa D și mai are de disputat două meciuri, acasă cu Anaitasuna (19 martie) și în deplasare cu Chambery (27 martie). Matematic, Tigrii mai au șanse de a se clasa pe locul doi în grupă.

CSMB: Blazevic, Iancu – Humet 11, Stamate 4, Marijanac 3, Mojsovski 3, Negru 3, Constantinescu 2, Rotaru 1, Kostadinovic 1, Militaru, Milosevic, Novanc, Răpciugă, Stavrositu, Ungureanu.

Clasament Grupa D: 1. Chambery 7p, 2. Ystads 5p, 3. Anaitasuna 2p, 4. CSMB 2p.

Foto: Ystads (http://www.yif.se)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share