Handbal masculin. CSM Bucuresti va intalni Dunarea Calarasi in drumul spre turneul Final 4 al Cupei Romaniei

În urma tragerii la sorți care a avut loc la sediul Federației Române de Handbal, CSM București va înfrunta Dunărea Călărași în sferturile de finală ale Cupei României. Partida se va desfășura pe 1 februarie, în deplasare, într-o singură manșă, iar câștigătoarea se va califica în turneul Final 4.

CSM București, deținătoarea trofeului Cupei României, a jucat deja de două ori cu Dunărea Călărași în acest sezon în Liga Zimbrilor, de fiecare dată reușind să se impună fără probleme, cu 34-28 în meciul din deplasare și cu 34-27 în partida susținută în Sala ”Rapid”.

Antrenorul Zvonko Shundovski a declarat:  „La prima vedere, este o tragere bună. Vom juca cu un adversar pe care l-am învins atât pe teren propriu, cât și în deplasare, în acest campionat. Dar rezultatele înregistrate nu contează, vom juca într-o altă competiție și vom pregăti foarte serios acest meci. Să nu uităm că Dunărea Călărași a schimbat antrenorul în această pauză competițională și sunt convins că Adi Petrea va face tot posibilul să strângă rândurile acolo, pentru că are la dispoziție jucători valoroși. Va fi un meci greu, dar ne dorim să ajungem în Final Four și ne vom pregăti pentru asta.”

Celelalte meciuri din sferturile de finală sunt următoarele: Potaissa Turda – Poli Timișoara, Dinamo – Steaua și HC Dobrogea Sud Constanța – HC Odorhei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share