Handbal masculin. CSM Bucuresti si-a fixat ca urmatoare tinta a sasea victorie consecutiva in Liga Zimbrilor

Returul în Liga Zimbrilor la handbal masculin, sezonul regulat, începe la numai 3 zile distanță după ce s-a încheiat prima parte a campionatului. Iar în meciul de deschidere vor evolua CSM București și Dunărea Călărași (vineri, ora 19:00, în direct de Digi Sport și Dolce Sport).

La prima vedere, Tigrii sunt mari favoriți înaintea acestui joc. CSM București este cea mai în formă echipă a momentului din Liga Zimbrilor, după ce a câștigat ultimele cinci partide. Săptămâna trecută a învins chiar liderul HC Dobrogea Sud Constanța cu 28-24, astfel că a reușit să mai reducă diferența ce o separa de locul 1. De partea cealaltă, Dunărea Călărași traversează o perioadă mai dificilă, motiv pentru care a și încheiat turul în afara locurilor de play-off. În ultimele trei partide, adversarii au obținut doar un punct într-o partidă cu Steaua.

Cele două formații sunt separate de 11 puncte în ierarhia la zi. În partida tur, CSM București s-a impus cu 34-28. Chiar dacă este favorită, echipa lui Zvonko Sundovski nu își subestimează adversarul și tratează jocul cu precauție. La final, CSMB speră să obțină alte trei puncte care să o apropie și mai mult de zona locurilor 1-4.

Partida dintre CSM București și Dunărea Călărași se va disputa în Sala Rapid și va fi arbitrată de cuplul D. Gurbina – E. Stanciu (ambii din Caraș Severin).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share